Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jan 31 2010, 09:03 AM
Trimis la
|
|
![]() Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 3 Inregistrat pe: 22-January 10 De la: brasov Membrul Nr.: 22,995 |
Vand Rochie La Sposa model Salome, colectia 2007 achizitionata din Italia de culoare alba, cu trena nedetasabila, stil sirena.http://www.biensavvy.ro/colectie.asp...e=230&pas=3#aa
Rochia a fost purtata o singura data, si am purtat-o cu tocuri de 10 cm , eu avand o inaltime de 1,53m, trena poate fi prinsa la spate , alte marimi: bust/talie/sold sunt 85/67/90. Rochia se afla in stare impecabila si este f usoara, fiind din voal si aplicatii de broderie cu insertii de pietre sw, pretul initial al rochitei a fost de 1300 E si include crinolina cu un cerc + jupa si voal alb tivit la margini cu pietricele la fel ca cele de pe rochie de o lungime de 2,5m care are atasat un pieptene ptr prins in par, si m-am gandit la un pret de 600 euro care este negociabil.Ptr alte detalii nu ezitati sa-mi cereti, astept parerile si ofertele voastre pe adresa de e-mail stanga.roxana@yahoo.com sau aici..
Fisiere Atasate
Picture_229.jpg ( 3.05MB )
Numarul de Transferari: 1
SMS_4843.jpg ( 69.76k )
SMS_4963.jpg ( 72.92k )
Numarul de Transferari: 2
SMS_4958.jpg ( 35.2k )
SMS_4992.jpg ( 871.69k )
SMS_5015.jpg ( 48.17k )
SMS_5182.jpg ( 25.47k )
SMS_4945.jpg ( 235.88k )
Picture_488.jpg ( 401.51k )
SMS_4841.jpg ( 2.09MB )
SMS_5032.jpg ( 652.83k )
Numarul de Transferari: 2
SMS__015.jpg ( 482.15k )
SMS_5124.jpg ( 706.07k )
Numarul de Transferari: 1 |
|
|
|
Jan 31 2010, 10:36 AM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator InfoMariaj.ro Postari: 410 Inregistrat pe: 20-April 09 De la: Oradea Membrul Nr.: 17,796 |
Foarte frumosi ati fost!
-------------------- |
|
|
|
Feb 1 2010, 09:47 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 5 Inregistrat pe: 17-July 09 Membrul Nr.: 20,294 |
Vand rochita de mireasa din 2 piese. Corsetul este din saten cu balene sta foarte bine pe corp , subtiaza si evidentiaza talia, are pe el o broderie discreta in partea de sus si mai evidentiata la baza. La spate se leaga cu o panglica de organza si este reglabil pentru orice tip de silueta.Acesta este prevazut cu o bretea tot din organza care trece dupa gat. Ea este optionala se poate da jos, a fost adaugata la cererea mea.Fusta este din organza si tulle fara jupa sau crinolina. Are o taietura pe diagonala pe care sunt aplicate flori (2) care se pot lua jos daca nu le doreste miresica. Voalul din pacate nu il am era imprumutat insa blanita de deasupra o vand si pe ea separat deoarece se potriveste unei mirese in luna racoroasa nu unei mirese de vara.Pretul este 1000 RON usor negociabil. Informatii la adresa de mail iuliahabean@yahoo.com sau la telefon 0748 93 84 74
Fisiere Atasate
alina1.JPG ( 63.63k )
alina_2.JPG ( 35.95k )
alina_3.JPG ( 68.02k )
alina_4.JPG ( 65.44k )
Numarul de Transferari: 1 |
|
|
|
Feb 2 2010, 08:39 AM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator InfoMariaj.ro Postari: 410 Inregistrat pe: 20-April 09 De la: Oradea Membrul Nr.: 17,796 |
Vand rochita de mireasa din 2 piese. Corsetul este din saten cu balene sta foarte bine pe corp , subtiaza si evidentiaza talia, are pe el o broderie discreta in partea de sus si mai evidentiata la baza. La spate se leaga cu o panglica de organza si este reglabil pentru orice tip de silueta.Acesta este prevazut cu o bretea tot din organza care trece dupa gat. Ea este optionala se poate da jos, a fost adaugata la cererea mea.Fusta este din organza si tulle fara jupa sau crinolina. Are o taietura pe diagonala pe care sunt aplicate flori (2) care se pot lua jos daca nu le doreste miresica. Voalul din pacate nu il am era imprumutat insa blanita de deasupra o vand si pe ea separat deoarece se potriveste unei mirese in luna racoroasa nu unei mirese de vara.Pretul este 1000 RON usor negociabil. Informatii la adresa de mail iuliahabean@yahoo.com sau la telefon 0748 93 84 74 Foarte foarte frumoasa rochita!!!! Usoara, simpla si totodata si eleganta! -------------------- |
|
|
|
Feb 2 2010, 11:38 AM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 5 Inregistrat pe: 17-July 09 Membrul Nr.: 20,294 |
Foarte foarte frumoasa rochita!!!! Usoara, simpla si totodata si eleganta! Boleroul e de fapt o hainuta cu blanita nunta a fost in noiembrie si era rece.La pret inca nu m-am hotarat eu l-am luat cu 100 euro. inca ma gandesc da revin azi dupamasa cu un raspuns.
Fisiere Atasate
|
|
|
|
Feb 2 2010, 08:16 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 122 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 14,488 |
E super blanita!!!Ne poti spune de unde l-ai cumparat?
-------------------- ![]() ![]() just_alinutzaa: Ajutati-ma sa imi cresc plantatia http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-just_alinutzaa/ |
|
|
|
Feb 4 2010, 06:24 AM
Trimis la
|
|
![]() Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 3 Inregistrat pe: 22-January 10 De la: brasov Membrul Nr.: 22,995 |
|
|
|
|
Feb 5 2010, 05:41 PM
Trimis la
|
|
|
Vand Rochie La Sposa model Salome, colectia 2007 achizitionata din Italia de culoare alba, cu trena nedetasabila, stil sirena.http://www.biensavvy.ro/colectie.asp...e=230&pas=3#aa Rochia a fost purtata o singura data, si am purtat-o cu tocuri de 10 cm , eu avand o inaltime de 1,53m, trena poate fi prinsa la spate , alte marimi: bust/talie/sold sunt 85/67/90. Rochia se afla in stare impecabila si este f usoara, fiind din voal si aplicatii de broderie cu insertii de pietre sw, pretul initial al rochitei a fost de 1300 E si include crinolina cu un cerc + jupa si voal alb tivit la margini cu pietricele la fel ca cele de pe rochie de o lungime de 2,5m care are atasat un pieptene ptr prins in par, si m-am gandit la un pret de 600 euro care este negociabil.Ptr alte detalii nu ezitati sa-mi cereti, astept parerile si ofertele voastre pe adresa de e-mail stanga.roxana@yahoo.com sau aici.. E mai bine asa? mi-am deschis subiect nou. Nu cred ca daca era si anuntul meu acolo te incurca foarte tare,mai ales ca rochitele nu se aseamana deloc. Daca nu ma insel o mireasa stie exact ce rochita vrea si daca ii placea a ta nici nu se mai uita la altele. Oricum eu mi-am facut un alt subiect si cine este interesat acolo gaseste mai multe detalii |
|
|
|
Feb 5 2010, 08:53 PM
Trimis la
|
|
[/color] E mai bine asa? mi-am deschis subiect nou. Nu cred ca daca era si anuntul meu acolo te incurca foarte tare,mai ales ca rochitele nu se aseamana deloc. Daca nu ma insel o mireasa stie exact ce rochita vrea si daca ii placea a ta nici nu se mai uita la altele. Oricum eu mi-am facut un alt subiect si cine este interesat acolo gaseste mai multe detalii Scumpa mea se pare ca nu ai inteles mesajul meu, facandu-ti subiect ai mai multe sanse sa-ti vinzi rochita ta cea minunata, se pare ca celelelate fete care au intrat pe subiectul adaugat la acest topic au fost curioase de ce continea titlul subiectului[b][color="#9932CC"]Vand Rochie La Sposa model Salome[/b], sau ma insel.Felicitari ptr subiectul tau si multa bafta la vanzare. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 13th March 2010 - 10:10 PM |