AJUTOR
IPB
Membrii | Calendar

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Reguli
admin infomariaj
mesaj Jan 9 2009, 11:04 AM
Trimis la #1

Advanced Member

Grup: Root Admin
Postari: 296
Inregistrat pe: 29-October 08
Membrul Nr.: 13,335

1.Forumul infomariaj.ro este un forum destinat in principal discutiilor din domeniul nuntii, relatii de cuplu, abaterile dincolo de sfera acestui domeniu sunt permise doar in masura tolerantei moderatorilor si administratorilor.

2.Este interzisa postarea de anunturi, link-uri cu caracter publicitar sau link-uri spre forumuri sau site-uri romanesti.

3.Folositi cu incredere functia " cautare". daca aveti ceva de intrebat sau discutat, cautati prin subiectele mai vechi, poate s-a mai discutat deja pe tema in cauza sau s-a gasit deja raspuns la intrebarea dvs. Daca aveti ceva de adaugat, de comentat, scrieti in cadrul subiectului deja existent. Daca si numai daca nu gasiti ceea ce cautati puteti deschide un subiect nou. Abaterea de la aceasta regula va duce la stergerea sau inchiderea noului subiect. In cazul abaterii de la aceasta regula moderatorii sau administratorii vor putea decide lipirea noului subiect de cel deja existent.

4. Cand creati un SUBIECT NOU incercati sa alegeti un titlu cat mai sugestiv.

5. Nu se accepta limbajul vulgar sub nici o forma. Daca chiar simtiti nevoia sa criticati pe cineva/ceva exista mijloace civilizate de a o face. Daca nu le gasiti, abtineti-va! Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie mesajele care nu se incadreaza in zona de interes sau care creeaza tensiune si dezaprobare in randul membrilor.

6. Odata cu publicarea pe acest forum, toate mesajele intra in proprietatea intelectuala a site-ului infomariaj.ro. Infomariaj.ro isi rezerva dreptul de a le publica pe site sau in orice alta forma de publicatie.

7. Este interzisa cererea de informatii sau postarea de linkuri care incalca legile copyright-ului (warez, cracks etc.).

8. Este strict interzisa stergerea mesajelor proprii. Este permisa editarea si corectarea dar stergerea continutului, eliminind mare parte din text, fapt care duce la pierderea sensului subiectului/discutiei, sau stergerea de la cel putin o poza la cel mult n poze postate in timp, va avea drept consecinta stergerea contului.

9. Administratorii si moderatorii forumului vor avea intotdeauna ultimul cuvint si nu sint obligati sa dea explicatii. Aceasta ramane la latitudinea timpului lor la fel de pretios ca si al vostru. Daca cineva se simte cu totul si cu totul nedreptatit sau "abuzat" se poate adresa lor si va fi tratat cu toata atentia cuvenita. Acest lucru se poate face DOAR pe PM/E-MAIL moderatorilor sau administratorilor, NICIDECUM pe forum!

10. Nu se accepta in semnatura imagini sau reclama unui alt site indiferent de domeniul acestuia.

11. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul mesajelor publicate.

12. Chiar daca exista mesaje private, in cazul in care vom primi reclamatii un user poate si va fi banat daca in cadrul unui PM a avut o atitudine in masura sa alarmeze. (amenintari, injuraturi...etc sau reclama).

13. In momentul inregistrarii se considera ca ati citit acest regulament si sunteti 100% de acord cu cele scrise aici. Daca sunteti deja inregistrat in momentul afisarii regulamentului, actiunea de a posta in continuare inseamna o acceptare tacita a continutului sau, indiferent ca l-ati citit sau nu.

Regulamentul poate fi modificat fara instiintari prealabile atunci cand situatiile o impun. Va sfatuim sa verificati aceasta pagina din cand in cand.

Echipa Infomariaj.ro
Go to the top of the page

+Quote Post
iacob laura
mesaj Jan 13 2009, 01:47 PM
Trimis la #2

Advanced Member

Grup: Infomariaj.ro
Postari: 694
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: brasov
Membrul Nr.: 13,953

da mai bune reguli dry.gif

+Quote Post
varadi roxana
mesaj Jan 25 2009, 07:39 PM
Trimis la #3

Advanced Member

Postari: 344
Inregistrat pe: 16-November 08
De la: GALATI
Membrul Nr.: 15,502

putin mai simple............. wacko.gif

+Quote Post
patulea veronica
mesaj Mar 17 2009, 12:13 AM
Trimis la #4

Advanced Member

Postari: 231
Inregistrat pe: 9-January 09
De la: constanta
Membrul Nr.: 16,106

rolleyes.gif

+Quote Post
Guest_Guest_scinteie iuliana_*_*
mesaj Jan 23 2010, 08:21 AM
Trimis la #5

Guests

de ce nu pot intra in contul meu? am incercat toate variantele si tot nu pot intra

+Quote Post
Victoria
mesaj Jan 23 2010, 12:50 PM
Trimis la #6

Advanced Member

Grup: Moderator InfoMariaj.ro
Postari: 409
Inregistrat pe: 20-April 09
De la: Oradea
Membrul Nr.: 17,796

CITAT(Guest_scinteie iuliana_* @ Jan 23 2010, 08:21 AM) *
de ce nu pot intra in contul meu? am incercat toate variantele si tot nu pot intra

Incearca sa intri pe www.infomariaj.ro si incearca sa te autentifici din nou. Si mie cateodata imi ia vreao 3 autentificari pana sa intre pe contul meu, mai ales pe forum! Daca nu reusesti mai scrie!

--------------------

+Quote Post
Griguta Victoria...
mesaj Jan 29 2010, 12:09 PM
Trimis la #7

Newbie
*

Postari: 1
Inregistrat pe: 3-August 09
Membrul Nr.: 20,606

Imi puteti spune cum se poate sterge contul de pe acest site. a aparut o problema si nu se mai face nunta. nu mai doresc ca atle persoane sa imi poata vedea pagina. va multumesc

+Quote Post
adelamarieta
mesaj Jan 29 2010, 12:38 PM
Trimis la #8

Advanced Member

Grup: Root Admin
Postari: 594
Inregistrat pe: 23-March 09
De la: oradea
Membrul Nr.: 17,272

CITAT(Griguta Victoria vicky200290 @ Jan 29 2010, 12:09 PM) *
Imi puteti spune cum se poate sterge contul de pe acest site. a aparut o problema si nu se mai face nunta. nu mai doresc ca atle persoane sa imi poata vedea pagina. va multumesc

Buna Victoria,

contul nu poate fi sters. O sa te rog sa intri tu pe pagina ta cu userul si parola pe care le ai si sa iti stergi tu toate informatiile care nu mai doresti sa apara. Toate detaliile care nu mai vrei sa fie vazute.
Daca ai nevoie de ajutor, te rog sa ma contactezi: infomariaj@informmedia.ro

--------------------
"The piano keys are black and white,
but they sound like a million colours in your mind..."

Buchete de mireasa lacrimioare

Rochii de mireasa 2010

+Quote Post
Google Bot

Reclama

Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 12th March 2010 - 04:58 AM

Organizare Nunta

Poze nunta

Discutii nunta