Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Feb 25 2010, 03:14 PM
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 82 Inregistrat pe: 26-October 09 De la: PITESTI Membrul Nr.: 22,732 |
|
|
|
|
Feb 25 2010, 03:18 PM
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 82 Inregistrat pe: 26-October 09 De la: PITESTI Membrul Nr.: 22,732 |
foarte interesanta ideea ta...ne-ai facut pofta !
|
|
|
|
Feb 25 2010, 03:35 PM
Trimis la
|
|
|
M-am decis si eu asupra marturiilor ...sapt viitoare am sa va si arat poze |
|
|
|
Feb 25 2010, 06:53 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 594 Inregistrat pe: 23-March 09 De la: oradea Membrul Nr.: 17,272 |
Nu mi se pare simplu deloc Hmm...cu buchetelele ar fi cam incomod.... Ma gandeam sa le pun altfel de flori in piept...sau bratara din flori ( numai ca si la varianta asta au aparut mici nemultumiri...) ...o alta varianta ar fi sa aiba toate acelasi accesoriu in par.... Poate vine cineva cu exemple mai concrete ( modele/tipuri de flori )...ar fi foarte interesant... La mine, domnisoarele de onoare vor avea acelasi material la rochita. Normal ca au gusturi diferite, insa ma gandesc ca fiecare poate sa isi creeze o rochita pe gustul ei din orice fel de material. Asa ca, eu m-am gandit ca vom lua cati metri e necesar dintr-un gen ed material si fiecare isi va face rochita dupa cum vrea, lunga, scurta, mini, pana la genunchi, larga, mulata, etc. Aici nu am pretentii. Atata doar vreau ca nuanta sa fie la fel. Am vorbit cu ele si sunt de acord, ba chiar fetele spun ca le-am nimerit la culoare Am vazut poze cu domnisoare de onoare care aveau acelasi gen de buchetele, niste buchete mici, din aceleasi flori. Foarte dragut, doar ca nu se evidentiau atat de tare. Si floarea la mana este o idee, la incheietura -------------------- "The piano keys are black and white,
but they sound like a million colours in your mind..." Buchete de mireasa lacrimioare Rochii de mireasa 2010 |
|
|
|
Feb 26 2010, 07:45 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 122 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 14,488 |
Sry, ca v-am facut pofta...in legatura cu buchetele domnisoarelor de onoare cred ca mai bine le faceti corsaje, o sa fie mai bine si pentru ele si o sa vada si mai frumos..o sa le poarte pe tot timpul serii....
-------------------- ![]() ![]() just_alinutzaa: Ajutati-ma sa imi cresc plantatia http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-just_alinutzaa/ |
|
|
|
Mar 1 2010, 09:56 AM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 594 Inregistrat pe: 23-March 09 De la: oradea Membrul Nr.: 17,272 |
Sry, ca v-am facut pofta...in legatura cu buchetele domnisoarelor de onoare cred ca mai bine le faceti corsaje, o sa fie mai bine si pentru ele si o sa vada si mai frumos..o sa le poarte pe tot timpul serii.... -------------------- "The piano keys are black and white,
but they sound like a million colours in your mind..." Buchete de mireasa lacrimioare Rochii de mireasa 2010 |
|
|
|
Mar 1 2010, 06:59 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 122 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 14,488 |
Fetelor, va urez un 1 martie plin de bucurii, o primavara frumoasa, nunti de vis si sa aveti parte numai de lucruri frumoasa!!pup
-------------------- ![]() ![]() just_alinutzaa: Ajutati-ma sa imi cresc plantatia http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-just_alinutzaa/ |
|
|
|
Mar 1 2010, 07:05 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator InfoMariaj.ro Postari: 410 Inregistrat pe: 20-April 09 De la: Oradea Membrul Nr.: 17,796 |
Fetelor, va urez un 1 martie plin de bucurii, o primavara frumoasa, nunti de vis si sa aveti parte numai de lucruri frumoasa!!pup Multumim frumos! Si tu si toate domnisoarele si doamnele sa aibe un Martisor cat mai fericit si implinit! :* -------------------- |
|
|
|
Mar 5 2010, 05:17 PM
Trimis la
|
|
![]() Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 9 Inregistrat pe: 20-October 09 De la: Bistrita, Romania Membrul Nr.: 22,658 |
La mine, domnisoarele de onoare vor avea acelasi material la rochita. Normal ca au gusturi diferite, insa ma gandesc ca fiecare poate sa isi creeze o rochita pe gustul ei din orice fel de material. Asa ca, eu m-am gandit ca vom lua cati metri e necesar dintr-un gen ed material si fiecare isi va face rochita dupa cum vrea, lunga, scurta, mini, pana la genunchi, larga, mulata, etc. Aici nu am pretentii. Atata doar vreau ca nuanta sa fie la fel. Am vorbit cu ele si sunt de acord, ba chiar fetele spun ca le-am nimerit la culoare Am vazut poze cu domnisoare de onoare care aveau acelasi gen de buchetele, niste buchete mici, din aceleasi flori. Foarte dragut, doar ca nu se evidentiau atat de tare. Si floarea la mana este o idee, la incheietura Si eu am luat acelasi material pentru toate domnisoarele si am decis impreuna lungimea la rochii...Materialul este un voal nuanta verde crud (ca sa fie in contrast frumos cu rochia mea Si vor avea flori la incheietura ca sa fie deosebite |
|
|
|
Mar 5 2010, 05:18 PM
Trimis la
|
|
![]() Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 9 Inregistrat pe: 20-October 09 De la: Bistrita, Romania Membrul Nr.: 22,658 |
Si eu am luat acelasi material pentru toate domnisoarele si am decis impreuna lungimea la rochii...Materialul este un voal nuanta verde crud (ca sa fie in contrast frumos cu rochia mea Si vor avea flori la incheietura ca sa fie deosebite |
|
|
|
| Google Bot |
Trimis la
#
|
||
![]() Reclama |
|
||
|
|
|||
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 14th March 2010 - 07:00 AM |