AJUTOR
IPB
Membrii | Calendar

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> cine ma ajuta si pe mine?, invitatii
Adelavasi
mesaj Jul 7 2009, 04:43 PM
Trimis la #1

Newbie
*

Grup: Infomariaj.ro
Postari: 2
Inregistrat pe: 17-April 09
Membrul Nr.: 17,648

as vrea sa fac niste invitatii mai speciale pentru parinti, un text mai deosebit, dar nu stiu cum sa incep , ma poate ajuta cineva?
Go to the top of the page

+Quote Post
Irina
mesaj Jul 8 2009, 04:24 PM
Trimis la #2

Advanced Member

Grup: Root Admin
Postari: 249
Inregistrat pe: 27-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 4
Data nuntii:15-09-2006

CITAT(Adelavasi @ Jul 7 2009, 05:43 PM) *
as vrea sa fac niste invitatii mai speciale pentru parinti, un text mai deosebit, dar nu stiu cum sa incep , ma poate ajuta cineva?

Invitatii pentru nunta? sau pentru alt eveniment?

Sunt multe posibilitati, dar te rog sa ne dai mai multe detalii

--------------------

+Quote Post
wannandreea
mesaj Jul 10 2009, 03:59 PM
Trimis la #3

Member
**

Postari: 18
Inregistrat pe: 9-July 09
Membrul Nr.: 20,183

Si eu m-am gandit la invitatii deosebit si personalizate. pentru oamenii cei mai apropiati voi face ceva pictat manual pe hartie mai groasa, cu text scris de mana...
eu as spune pe scurt povestea voastra...de exemplu "de la ziua aia in care ne-am cunoscut la piata alegand rosii, iata ca acum am ajuns sa ne casatorim...la biserica....la restaurantul..." nu sunt foarte inspirata acum, dar ceva de genul asta, cat mai informal.
sau gen glumitza..."cine ar fi crezut ca doua firi total diferite...un impatimit al calculatorului (IT geek) si o fashionista pot face casa buna? vino sa vezi cu ochii tai...la biserica...la restaurant etc"

Succes!

+Quote Post
roxilibo
mesaj Jul 19 2009, 09:03 PM
Trimis la #4

Member
**

Grup: Members
Postari: 16
Inregistrat pe: 13-January 09
Membrul Nr.: 16,220

si eu as fi dornica sa aflu cat mai multe idei. nu prea am imaginatie dar imi plac "surprizele". ideea cu descrierea relatiei mi se pare geniala, mai ales daca povestea are ceva mai special...

+Quote Post
Ama_837
mesaj Jul 20 2009, 07:32 PM
Trimis la #5

Advanced Member

Postari: 45
Inregistrat pe: 18-May 09
Membrul Nr.: 19,744

eu personal nu ma omor dupa ele, insa am vazut la cineva invitatii mai speciale. ei au imprimat ceva text pe o bucata de sticla mata, arata destul de bine si se poate pastra si sub forma de decoratiune dar cred ca sunt si scumpe si nu mi se par nici practice. dar e totusi o idee. sau puteti sa puneti pe fundalul unei invitatii normale o poza cu voi. asta in cazul in care te referi la invitatii de nunta.

+Quote Post
wannandreea
mesaj Jul 21 2009, 12:00 PM
Trimis la #6

Member
**

Postari: 18
Inregistrat pe: 9-July 09
Membrul Nr.: 20,183

CITAT(Ama_837 @ Jul 20 2009, 08:32 PM) *
eu personal nu ma omor dupa ele, insa am vazut la cineva invitatii mai speciale. ei au imprimat ceva text pe o bucata de sticla mata, arata destul de bine si se poate pastra si sub forma de decoratiune dar cred ca sunt si scumpe si nu mi se par nici practice. dar e totusi o idee. sau puteti sa puneti pe fundalul unei invitatii normale o poza cu voi. asta in cazul in care te referi la invitatii de nunta.

Foarte tare ideea de invitatii pe sticla mata...stii mai multe detalii?
Thx. Oana.

+Quote Post
iana
mesaj Jul 21 2009, 05:16 PM
Trimis la #7

Advanced Member

Grup: Moderator InfoMariaj.ro
Postari: 397
Inregistrat pe: 26-March 09
De la: Cluj, Oradea, Brasov, Timisoara
Membrul Nr.: 17,327

In loc de sticla mata se poate folosi hartie de calc (e ca si hartia ceruita)
Arata foarte bine, e mai ieftina decat sticla mata si e si mai usor de manipulat smile.gif

De regula, de 8 martie am vazut foarte multe felicitari din hartie de clac, inscriptionate cu mesaje dragute, dar la care s-au folosit niste caractere mai "oldies". Apoi, rasucite ca si papirusul si legate cu o fundita asortata cu nuanta hartiei, arata excelent.

--------------------
Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat. (Albert Einstein)

+Quote Post
Ama_837
mesaj Jul 21 2009, 10:31 PM
Trimis la #8

Advanced Member

Postari: 45
Inregistrat pe: 18-May 09
Membrul Nr.: 19,744

wannandreea, din pacate nu stiu detalii, insa este o librarie in oradea unde am vazut inscriptii pe sticla mata exact la fel doar ca nu erau invitatii de nunta. daca esti din oras iti spun unde anume este sau iti dau linkul sa le vezi pagina de internet si sunt sigura ca te vor ajuta sa intri in legatura cu persoanele care le fabrica. reply te rog daca esti interesata.

+Quote Post
just_alinutzaa
mesaj Jul 22 2009, 03:57 PM
Trimis la #9

Advanced Member

Postari: 122
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 14,488

Nu stiu ce se intampla,dar nu primesc mereu noutatile de pe forum???

--------------------

just_alinutzaa: Ajutati-ma sa imi cresc plantatia http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-just_alinutzaa/

+Quote Post
fdianamaria
mesaj Jul 24 2009, 08:26 AM
Trimis la #10

Advanced Member

Postari: 50
Inregistrat pe: 11-July 09
De la: arad
Membrul Nr.: 20,209
Data nuntii:04-10-2004

are legatura cu invitatiile speciale?? icon_eek.gif icon_eek.gif

De ce nu scrieti pe invitatii un text propriu, creat chiar de voi. "Ambalajul" conteaza mai putin, mesajul e cel care intra la suflet.

+Quote Post
Google Bot

Reclama

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 13th March 2010 - 10:11 PM

Organizare Nunta

Firme Nunta

Poze nunta

Discutii nunta