Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Aug 19 2008, 07:10 AM
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 694 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: brasov Membrul Nr.: 13,953 |
dora mai am o mina nelamurire. as vrea sa stiu dupa cat timp se dezactiveaza pagina si trebuie sa bagi din nou parola. eu de multe ori vreau sa raman online dar realizez in cateva minute ca trebuie sa bag iar parola ca sa scriu.
|
|
|
|
Aug 19 2008, 02:16 PM
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 296 Inregistrat pe: 29-October 08 Membrul Nr.: 13,335 |
iacob laura:dora mai am o mina nelamurire. as vrea sa stiu dupa cat timp se dezactiveaza pagina si trebuie sa bagi din nou parola. eu de multe ori vreau sa raman online dar realizez in cateva minute ca trebuie sa bag iar parola ca sa scriu. Laura! Am sa incerc sa rezolv problema cat se poate de repede. Daca mai ai necazuri cu logare sau cu pagina web contacteaza-ma pe mess, daca ai mess. ID: infomariaj Dora. |
|
|
|
Aug 20 2008, 10:36 AM
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 694 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: brasov Membrul Nr.: 13,953 |
deocamdata nu vad pagina mea dar o sa am putina rabdarica
Dora. |
|
|
|
Aug 28 2008, 09:37 AM
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 289 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: HD Membrul Nr.: 14,385 |
iacob laura:dora mai am o mina nelamurire. as vrea sa stiu dupa cat timp se dezactiveaza pagina si trebuie sa bagi din nou parola. eu de multe ori vreau sa raman online dar realizez in cateva minute ca trebuie sa bag iar parola ca sa scriu. subscriu si eu la aceeasi problema...cu toate ca am bifat activarea automata, mi se intampla la interval de cateva minute de logare sa trebuiasca sa ma autentific din nou... multumesc anticipat :wink: |
|
|
|
Dec 3 2008, 03:28 PM
Trimis la
|
|
|
cu problemuta asta cum ramane....? :D
|
|
|
|
Feb 3 2010, 10:48 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 2 Inregistrat pe: 20-December 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 15,909 |
buna. eu sunt cam noua pe aici. nu cred ca intrebarea mea se incadreaza neaparat pe acest forum, dar ar fi prea mult sa deschid un topic pt asta.
ideea este ca initial imi facusem pagina web cu data nuntii 28/05/2011. am schimbat-o intre timp la15/07/2011. numaratoarea inversa e ok, dar cand deschid lista de Sarcini, imi tine socoteala de prima data stabilita, adica 28/05. ce sa fac pt a regla situatia? poate cinevasa ma ajute? multumesc anticipat |
|
|
|
Feb 4 2010, 09:16 AM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator InfoMariaj.ro Postari: 410 Inregistrat pe: 20-April 09 De la: Oradea Membrul Nr.: 17,796 |
buna. eu sunt cam noua pe aici. nu cred ca intrebarea mea se incadreaza neaparat pe acest forum, dar ar fi prea mult sa deschid un topic pt asta. ideea este ca initial imi facusem pagina web cu data nuntii 28/05/2011. am schimbat-o intre timp la15/07/2011. numaratoarea inversa e ok, dar cand deschid lista de Sarcini, imi tine socoteala de prima data stabilita, adica 28/05. ce sa fac pt a regla situatia? poate cinevasa ma ajute? multumesc anticipat La Lista de Sarcini, unde anume apare data nuntii? -------------------- |
|
|
|
Mar 7 2010, 02:49 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 2 Inregistrat pe: 20-December 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 15,909 |
La Lista de Sarcini, unde anume apare data nuntii? cand deschid "sarcinile" la prima luna imi apare mai 2010 cu logodna etc. la penultima luna este mai 2011 (adica luna stabilita initial pt nunta) in care sarcinile principale au legatura cu ziua nuntii. ma gandesc ca singurul mod de a putea modifica este de a dezactiva contul si sa-mi fac din nou cu 16/07/2011 cum a ramas. mersi pt raspuns. |
|
|
|
| Google Bot |
Trimis la
#
|
||
![]() Reclama |
|
||
|
|
|||
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 14th March 2010 - 08:42 PM |