AJUTOR
IPB
Membrii | Calendar

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> dezactivarea paginii
iacob laura
mesaj Aug 19 2008, 07:10 AM
Trimis la #1

Advanced Member

Grup: Infomariaj.ro
Postari: 694
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: brasov
Membrul Nr.: 13,953

dora mai am o mina nelamurire. as vrea sa stiu dupa cat timp se dezactiveaza pagina si trebuie sa bagi din nou parola. eu de multe ori vreau sa raman online dar realizez in cateva minute ca trebuie sa bag iar parola ca sa scriu.
Go to the top of the page

+Quote Post
admin infomariaj
mesaj Aug 19 2008, 02:16 PM
Trimis la #2

Advanced Member

Grup: Root Admin
Postari: 296
Membrul Nr.: 13,335

iacob laura:dora mai am o mina nelamurire. as vrea sa stiu dupa cat timp se dezactiveaza pagina si trebuie sa bagi din nou parola. eu de multe ori vreau sa raman online dar realizez in cateva minute ca trebuie sa bag iar parola ca sa scriu.

Laura! Am sa incerc sa rezolv problema cat se poate de repede. Daca mai ai necazuri cu logare sau cu pagina web contacteaza-ma pe mess, daca ai mess. ID: infomariaj

Dora.

+Quote Post
iacob laura
mesaj Aug 20 2008, 10:36 AM
Trimis la #3

Advanced Member

deocamdata nu vad pagina mea dar o sa am putina rabdarica
Dora.

+Quote Post
armean bianca ro...
mesaj Aug 28 2008, 09:37 AM
Trimis la #4

Advanced Member

Postari: 289
De la: HD
Membrul Nr.: 14,385

iacob laura:dora mai am o mina nelamurire. as vrea sa stiu dupa cat timp se dezactiveaza pagina si trebuie sa bagi din nou parola. eu de multe ori vreau sa raman online dar realizez in cateva minute ca trebuie sa bag iar parola ca sa scriu.

subscriu si eu la aceeasi problema...cu toate ca am bifat activarea automata, mi se intampla la interval de cateva minute de logare sa trebuiasca sa ma autentific din nou...
multumesc anticipat :wink:

+Quote Post
iacob laura
mesaj Dec 3 2008, 03:28 PM
Trimis la #5

Advanced Member

cu problemuta asta cum ramane....? :D

+Quote Post
izabela savu
mesaj Feb 3 2010, 10:48 PM
Trimis la #6

Newbie
*

Postari: 3
Inregistrat pe: 20-December 08
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 15,909
Data nuntii:02-07-2011

buna. eu sunt cam noua pe aici. nu cred ca intrebarea mea se incadreaza neaparat pe acest forum, dar ar fi prea mult sa deschid un topic pt asta.

ideea este ca initial imi facusem pagina web cu data nuntii 28/05/2011. am schimbat-o intre timp la15/07/2011. numaratoarea inversa e ok, dar cand deschid lista de Sarcini, imi tine socoteala de prima data stabilita, adica 28/05. ce sa fac pt a regla situatia? poate cinevasa ma ajute? unsure.gif
multumesc anticipat rolleyes.gif

+Quote Post
Victoria
mesaj Feb 4 2010, 09:16 AM
Trimis la #7

Advanced Member

Grup: Moderator InfoMariaj.ro
Postari: 459
Inregistrat pe: 20-April 09
De la: Oradea
Membrul Nr.: 17,796

CITAT(izabela savu @ Feb 3 2010, 10:48 PM) *
buna. eu sunt cam noua pe aici. nu cred ca intrebarea mea se incadreaza neaparat pe acest forum, dar ar fi prea mult sa deschid un topic pt asta.

ideea este ca initial imi facusem pagina web cu data nuntii 28/05/2011. am schimbat-o intre timp la15/07/2011. numaratoarea inversa e ok, dar cand deschid lista de Sarcini, imi tine socoteala de prima data stabilita, adica 28/05. ce sa fac pt a regla situatia? poate cinevasa ma ajute? unsure.gif
multumesc anticipat rolleyes.gif

La Lista de Sarcini, unde anume apare data nuntii? smile.gif Ca eu m-am uitat la pagina mea dar nu apare la Lista de sarcini ceva data legata de nunta! smile.gif

--------------------

+Quote Post
izabela savu
mesaj Mar 7 2010, 02:49 PM
Trimis la #8

Newbie
*

Postari: 3
Inregistrat pe: 20-December 08
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 15,909
Data nuntii:02-07-2011

CITAT(Victoria @ Feb 4 2010, 09:16 AM) *
La Lista de Sarcini, unde anume apare data nuntii? smile.gif Ca eu m-am uitat la pagina mea dar nu apare la Lista de sarcini ceva data legata de nunta! smile.gif

cand deschid "sarcinile" la prima luna imi apare mai 2010 cu logodna etc. la penultima luna este mai 2011 (adica luna stabilita initial pt nunta) in care sarcinile principale au legatura cu ziua nuntii. ma gandesc ca singurul mod de a putea modifica este de a dezactiva contul si sa-mi fac din nou cu 16/07/2011 cum a ramas.

mersi pt raspuns. rolleyes.gif

+Quote Post
Google Bot

Reclama

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 3rd September 2010 - 01:36 AM

Organizare Nunta

Firme Nunta

Poze nunta

Discutii nunta