Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jul 11 2009, 08:52 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 50 Inregistrat pe: 11-July 09 De la: arad Membrul Nr.: 20,209 Data nuntii:04-10-2004 |
depinde de religie si de ce iti doresti de fapt.
O curatire a sufletului inainte de acest pas important in viata, nu cred ca strica. Plus ca e ideal ca fiecare din noi sa avem un duhovnic, un preot care sa ne ajute ca parinte spiritual si sa ne ofere raspunsuri la problemele aparute in viata de zi cu zi, in cuplu, etc. Asta nu inseamna ca trebuie sa faci totul asa cum spune el, liberul arbitru fiind mereu cel mai mare atu al credinciosului. Ca o concluzie: spovedania este o "baie" spirituala care te pregateste pentru viata de familie. Daca consideri ca doresti sa te unesti si in fata lui Dumnezeu, cred ca e una din conditiile necesare inainte de casatoria religioasa. Dar oricum, un preot bun va stii sa-ti explice rolul si importanta ei... |
|
|
|
Jul 16 2009, 12:39 PM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 20 Inregistrat pe: 8-July 09 Membrul Nr.: 20,160 |
Din cate am stiu trebuie ca mirii sa mearga la spovedit cu o zi inainte de cununia religioasa.....eu sincer de mica merg si ma spovedesc ...impartasesc, dar mai greu sa dai peste preoti care sa fie in pas cu timpurile din ziua de azi.......
|
|
|
|
Jul 29 2009, 10:09 AM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 21 Inregistrat pe: 14-July 09 Membrul Nr.: 20,237 |
nici eu n-am trecut prin asta, dar eu una sunt terifiata :| sper sa nu fiu judecata pentru ce o sa spun, dar sunt de parere ca nu trebuie sa-ti zici pacatele unui preot, ci lui Dumnezeu direct, prin rugaciune.De ce trebuie sa stie preotul fiecare secret intunecos al tau?Te indeasa intr-o camaruta intunecata (atata iti mai trebuie sa fi si claustrofob scuzati-mi teribilismul, nu m-am putut abtine..sper sa se inteleaga ca totusi nu vad chiar asa lucrurile ci vroiam doar sa atempt la unfel de gluma..sper ca ati ras, si nu v-ati crucit la spusele mele si mie mi se pare ca nu ai nevoie de intermediar ca sa iti spui pacatele... dar preotul care tine slujb atrebuie sa fie neaparat si cel la care te spovedesti????? Pentru ca noi o sa ne casatorim religios in biserica unde slujeste un prieten de-al tatalui meu,care ma cunoaste de cand eram mica... nu am curaj sa ii spun toate cele lui...dar planuiesc sa ma duc sa ma spovedesc cu o luna inainte la altcineva,pacatele acelea odata confesate sunt iertate,si apoi sa ma duc la prietenul tatalui cu cat mai putine pacate... ce ziceti??????? |
|
|
|
Oct 2 2009, 03:24 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator InfoMariaj.ro Postari: 459 Inregistrat pe: 20-April 09 De la: Oradea Membrul Nr.: 17,796 |
Din cate am stiu trebuie ca mirii sa mearga la spovedit cu o zi inainte de cununia religioasa.....eu sincer de mica merg si ma spovedesc ...impartasesc, dar mai greu sa dai peste preoti care sa fie in pas cu timpurile din ziua de azi....... La noi (Oradea) asa se face -------------------- |
|
|
|
Dec 17 2009, 09:42 AM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator InfoMariaj.ro Postari: 459 Inregistrat pe: 20-April 09 De la: Oradea Membrul Nr.: 17,796 |
e obligatoriu........noi am vb cu preotul si nea chemat cu o sapt.inainte de nunta la spovedanie... In mod normal, spovedania se face chiar inainte de nunta, in aceeasi zi daca se poate... asta ne-a explicat proetul nostru.. Voi ati rezistat o saptamana? -------------------- |
|
|
|
| Google Bot |
Trimis la
#
|
||
![]() Reclama |
|
||
|
|
|||
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 3rd September 2010 - 01:39 AM |