Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jun 4 2009, 02:23 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 7 Inregistrat pe: 26-February 09 Membrul Nr.: 16,927 |
buna, dragelor!am nunta pe data de 15 august 2009 si imi doresc ca la nunta sa fiu machiata cu un pic de negru la ochi + gene false fara prea mult sidef un pic de fard in obraji fara fond de ten si cu un pic de luciu de buze.voi ce ziceti?tinand cont de faptul k rochita este simpla si ca accesorii am doar o pereche de cercei lungi stil candelabru.va multumesc
|
|
|
|
Jun 14 2009, 03:18 PM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 19 Inregistrat pe: 14-June 09 Membrul Nr.: 19,930 |
Eu o sa optez pentru un machiaj clar sidefat. Nu de alta dar este o ocazie deosebita. O sa tin seama de culoarea ochilor mei, de cea a rochiei, a accesoriilor, etc. In general imi plac culorile deschise calde. Voi avea un machiaj reusit si voi arata superb. Doar o zi sunt mireasa nu?
|
|
|
|
Jun 15 2009, 10:44 AM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 2 Inregistrat pe: 22-April 09 Membrul Nr.: 18,615 |
stie cineva cat costa genele false?
|
|
|
|
Jun 15 2009, 12:39 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 249 Inregistrat pe: 27-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 4 Data nuntii:15-09-2006 |
stie cineva cat costa genele false? Intre 15 lei - 50 Lei. Depinde de model, marca, calitate etc. Mie cand mi-a facut cosmeticiana machiajul avea ea, si eu intrat in pretul machiajului. Eu am folosit din alea individuale - si vreau sa zic ca am fost foarte incantata de ele. -------------------- |
|
|
|
Jul 4 2009, 09:32 AM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator InfoMariaj.ro Postari: 406 Inregistrat pe: 26-March 09 De la: Cluj, Oradea, Brasov, Timisoara Membrul Nr.: 17,327 |
Intre 15 lei - 50 Lei. Depinde de model, marca, calitate etc. Mie cand mi-a facut cosmeticiana machiajul avea ea, si eu intrat in pretul machiajului. Eu am folosit din alea individuale - si vreau sa zic ca am fost foarte incantata de ele. na... eu is pe dinafara aici. cum is cele individuale? habar n-am! -------------------- Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat. (Albert Einstein)
|
|
|
|
Jul 8 2009, 08:02 PM
Trimis la
|
|
![]() Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 4 Inregistrat pe: 12-June 09 De la: Galati, Romania Membrul Nr.: 19,912 |
Doamnelor si Domnisoarelor din Galati - Braila
Invitam fete cu aspect fizic placut, viitoare mirese si tuturor celor interesate la o sesiune foto pe tema “Parada mireselor” Evenimentul include machiaj profesional (look-uri de nunta de la simple si obisnuite pana la creativ glamour ) urmata de o sesiune foto” cu un fotograf professional. Aveti posibilitatea de a petrece timpul interesant si util, de a incerca un nou “image”, dedicat temei machiajului de nunta , creat si realizat de un master in machiaj, si totodata fotografii profesionale . DISCLAIMER: NU este o oferta comerciala!!! Makeup artist – ApropoMakeup Unele lucrari pot fi vazute pe site-ul fotografului profesional http://www.catalinplesa.com/ in sectiunile "beauty" si "fashion" Pentru informatii suplimentare adresati-vа la “mesajele personale “ pe forum sau la e-mail apropomakeup@yahoo.com Cei interesati pot trimite fotografii pe adresa sus mentionata |
|
|
|
Jul 8 2009, 08:45 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 141 Inregistrat pe: 6-March 09 De la: Suceava Membrul Nr.: 17,041 |
Super oferta.... Nu ajungeti si pe la SUceava?
-------------------- |
|
|
|
Jul 9 2009, 11:43 AM
Trimis la
|
|
![]() Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 4 Inregistrat pe: 12-June 09 De la: Galati, Romania Membrul Nr.: 19,912 |
|
|
|
|
Jul 10 2009, 12:08 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator InfoMariaj.ro Postari: 406 Inregistrat pe: 26-March 09 De la: Cluj, Oradea, Brasov, Timisoara Membrul Nr.: 17,327 |
Haideti sa vorbim putin despre farduri. Ce cosmetice folositi mai des? Eu recunosc, majoritatea fardurilor mele sunt de la Rimmel, e gama mea preferata. Acum am primit niste farduri deosebite de la Revlon, foarte faine nuantele si foarte rezistente. Insa, desi nu sunt adepta ideii ca tot ce e de marca e bun si ce iei din piata e prost, am avut un rimmel de la l'oreal. Mare tam tam la televizor, super calitate si toate cele, dar si super pret (nu a fost deloc ieftin...) dupa o luna m-am trezit cu el aproape uscat. Mentionez ca il foloseam in fiecare zi... degeaba, dupa o luna uscat... si incepea sa arate din ce in ce mai urat pe gene...
Spre deosebire, mi-am luat un lac de unghii din piata, cu 2 lei... este excelent, se omogenizeaza perfect pe unghie, are lichiditatea perfecta, si culoarea excelenta. Deja sunt facuta cu el de 3 zile (lucrez mult la calculator, am si spalat vase, curatenie, etc.) insa nu s-a cojit deloc. E foarte misto'. Si, vorba aia, la 2 lei... -------------------- Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat. (Albert Einstein)
|
|
|
|
Jul 10 2009, 01:11 PM
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 31 Inregistrat pe: 16-April 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 17,619 |
Pentru nunta m-am gandit sa imi fac doua tipuri de machiaj. Unul ziua la cununie in nuante pastelate, foarte calde , iar celalalt in culori foarte puternice si sidefate pentru petrecerea de la restaurant. Referitor la oje si rimeluri rezistente pot sa va recomand cateva produse: ojele de la Bourjois sunt foarte rezistente iar culorile sunt incredibile, mi-am cumparat cateva nuante de la ei si va spun sincer ca ma tine o manichiura o saptamana fara probleme in conditiile in care spal vase, fac curat, gatesc etc; rimelurile vi le recomand pe cele de la Deborah, au o compozitie foarte buna, nu se usuca in tub decat dupa cateva luni bune de folosire iar periile sunt formidabile. Preturile sunt usor piperate dar merita!
|
|
|
|
Oct 7 2009, 09:04 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 7 Inregistrat pe: 26-February 09 Membrul Nr.: 16,927 |
iata o poza cu machiajul meu de la nunta.
Fisiere Atasate
|
|
|
|
Dec 14 2009, 05:06 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator InfoMariaj.ro Postari: 459 Inregistrat pe: 20-April 09 De la: Oradea Membrul Nr.: 17,796 |
iata o poza cu machiajul meu de la nunta. Arata foarte bine machiajul tau! -------------------- |
|
|
|
Dec 14 2009, 05:10 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator InfoMariaj.ro Postari: 459 Inregistrat pe: 20-April 09 De la: Oradea Membrul Nr.: 17,796 |
Acesta a fost machiajul meu de nunta!
Fisiere Atasate
-------------------- |
|
|
|
Jan 2 2010, 04:51 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 700 Inregistrat pe: 23-March 09 De la: oradea Membrul Nr.: 17,272 |
Foarte frumos machiajul tau:) foarte fin
Pe mine ma fascineaza nuantele fumurii, probabil ca asa ceva voi alege Deja trebuie sa incep sa ma gandesc -------------------- ![]() Rochii de mireasa scurte "The piano keys are black and white, but they sound like a million colours in your mind..." |
|
|
|
Jan 12 2010, 10:02 PM
Trimis la
|
|
Foarte frumos machiajul tau:) foarte fin Pe mine ma fascineaza nuantele fumurii, probabil ca asa ceva voi alege Deja trebuie sa incep sa ma gandesc Hopa... "deja" ? -------------------- |
|
|
|
Jan 13 2010, 02:28 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 700 Inregistrat pe: 23-March 09 De la: oradea Membrul Nr.: 17,272 |
Hopa... "deja" ? Pai, trebuie sa ma gandesc, ca uite... asa repede trece timpul, ar trebui sa imi fac planuri -------------------- ![]() Rochii de mireasa scurte "The piano keys are black and white, but they sound like a million colours in your mind..." |
|
|
|
Jan 22 2010, 03:13 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 130 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 14,488 |
Machiajul meu de nunta:
Fisiere Atasate
machiaj.JPG ( 2.51MB )
Numarul de Transferari: 4
machiaj_2.JPG ( 388.47k )
SANY0478.JPG ( 3.39MB )
alina_cosmin_0193.jpg ( 4.18MB )
Numarul de Transferari: 4-------------------- ![]() ![]() [size=3]Daca vreti sa ma ajutati cu un mic votuletz:d http://www.institutulderelaxare.ro/masina-...erie/pagina-2/- alegeti Gina Alina Marcu |
|
|
|
Jan 22 2010, 05:41 PM
Trimis la
|
|
Machiajul meu de nunta: Foarte foarte super!!!! Ai avut cumva si gene false? -------------------- |
|
|
|
Jan 22 2010, 05:55 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 130 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 14,488 |
Foarte foarte super!!!! Ai avut cumva si gene false? Da am avut si gene false. -------------------- ![]() ![]() [size=3]Daca vreti sa ma ajutati cu un mic votuletz:d http://www.institutulderelaxare.ro/masina-...erie/pagina-2/- alegeti Gina Alina Marcu |
|
|
|
Apr 30 2010, 12:44 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 41 Inregistrat pe: 23-April 10 De la: bacau Membrul Nr.: 23,189 |
Am sa postez mai multe poze cu machiaje, in speranta ca poate va place ceva
Fisiere Atasate
2_100.jpg ( 76.38k )
Numarul de Transferari: 1
1115.jpg ( 39.05k )
1199_big.jpg ( 14.84k )
1925makeup0305.jpg ( 25.77k )
3773_big.jpg ( 10.88k )
1237747139.jpg ( 22.69k )
C20672_e3.jpg ( 5.1k )
Numarul de Transferari: 1-------------------- |
|
|
|
| Google Bot |
Trimis la
#
|
||
![]() Reclama |
|
||
|
|
|||
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 3rd September 2010 - 01:24 AM |