AJUTOR
IPB
Membrii | Calendar

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( INREGISTRARE )

3 Pagini V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Cum v-ati intalnit ?
Victoria
mesaj Oct 2 2009, 03:30 PM
Trimis la #41

Advanced Member

Grup: Moderator InfoMariaj.ro
Postari: 409
Inregistrat pe: 20-April 09
De la: Oradea
Membrul Nr.: 17,796

CITAT(Kryss @ Oct 2 2009, 04:04 PM) *
Buna fetelor .....foarte frumoase povestile.

As vrea sa va impartasesc si eu povestea mea .... ne-am cunoscut intr-o noapte calduroasa din luna iulie iesisem in club cu fetele, iar el cu baietii (nu ne cunosteam) ...... ne distram ca fetele si la un moment dat vad ca sunt inconjurata numai de baieti si unul mai indraznet ma ia sa dansam si pret de cateva ore am dansat in continuu ...am facut schimb de numere si de atunci am ramas nedespartiti....logoditi de aproape 2 ani si ne pregatim de nunta.

Foarte dragut! smile.gif Si cand faceti nunta? V-ati hatarat la o data anume? smile.gif

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
Kryss
mesaj Oct 5 2009, 12:58 PM
Trimis la #42

Member
**

Grup: Infomariaj.ro
Postari: 20
Inregistrat pe: 8-July 09
Membrul Nr.: 20,160

inca nu am stabilit o data anume....ne pregatim oricum pentru ca sunt constienta ca sunt asa de multe de facut si cum eu sunt o perfectionista de fel, vreau ca totul sa iasa aproape perfect .......el ar fi vrut tare mult in 2010 doar ca voi avea eu de sustinut licenta si mai greu. Asa ca am decis de comun accord 2011 si la anul vrem sa inchiriem sala....oricum va tin la curent.

+Quote Post
HadefAndreea
mesaj Oct 23 2009, 08:45 AM
Trimis la #43

Advanced Member

Postari: 161
Inregistrat pe: 13-December 08
Membrul Nr.: 15,834

CITAT(buzlea monica @ Jan 29 2009, 01:15 AM) *
Cred ca s-ar aduna cateva povesti frumoase despre cum si in ce conditii v-ati intalnit iubitzelul ... Si in final, cand a fost momentul decisiv premergator logodnei ?

Eu mi-am intalnit sotziorul prin intermediul internetului, tot discutam amandoi pe un forum cu oameni de prin toata lumea, si la un moment dat ne-am zis:....hai sa-i lasam pe strainashi si sa ne vedem "de-ale noastre"...Dupa un an ne-am intanit si in plan fizic, nu numai virtual...ce sa zic, am avut amandoi noroc, la cate se intampla in lumea asta mare, nu stii niciodata la ce sa te astepti dintr-o "relatie online". Important e ca ne iubim si ca visele noastre s-au implinit in cele din urma...
Ah, si inelul de logodna l-am primit la scurt timp dupa ce am venit in Oradea pe care bineinteles ca l-am acceptat tongue.gif De atunci sunt in Ardeal....O poveste cu happy end.

...astept istorioarele voastre....vreu detalii tongue.gif !

Monica

si noi ne-am intalnit tot prin intermediul internetului...numai ca noi dupa multe eforturi am reusit sa ne vedem anul trecut in decembrie in tunisia dupa un an si ceva de cand eram impreuna(pt ca nu mi sa dat atunci viza sa merg la el...in algeria)si anul acesta am fost de 2 ori la el,suntem casatoriti de aproape o luna...suntem impreuna de 2 ani si ceva...din clipa in care ne-am cunoscut nu a trecut o zi in care sa nu vorbim....macar la telefon daca nu am avut internet.Acum astept sa vina in tara sa putem fii si noi fericiti,pentru ca am trecut prin multe impreuna,...dar asta e viata fara greutati nu exista...uff si cand ma gandesc ca trebuie sa mai bat eu cateva drumuri pana la el pana sa vina el aici sad.gif dar na asta e smile.gif important e ca ne iubim si ne intelegem biggrin.gif au existat si neintelegeri ca in orice alt cuplu dar s-au rezolvat pentru ca toate .problemele au o rezolvare....caci daca nu au inseamna ca nu este o problema smile.gif

Si mi-au placut povestile voastre despe cum v-ati cunoscut....ficare are un grad de romantism,si am observat multe persoane care s-au cunoscut pe net...bine na nu sunt din alta tara ca la mine...dar ma bucur sa aflu ca nu sunt singura zurlie smile.gif
v-am pupat

--------------------
asta sunt eu nu ma prefac si nu ma ascund sunt ceea ce sunt :)

+Quote Post
HadefAndreea
mesaj Oct 23 2009, 09:04 AM
Trimis la #44

Advanced Member

Postari: 161
Inregistrat pe: 13-December 08
Membrul Nr.: 15,834

CITAT(Ama_837 @ Jun 15 2009, 01:36 AM) *
smile.gif) fiecare poveste e asa de diferita! in cazul meu aveam ceva apartament de inchiriat, iar cel care este acum iubitul meu tocmai venit in romania la studii cauta chirie. adevarul e ca de cum l-am vazut mi-am cam pus ochii pe el dar dupa cat de timida sunt am pastrat o atitudine formala. nici prin cap nu mi-a trecut ca si el ma placea si nu intelegeam la momentul acela de ce nici nu s-a uitat la apartament deloc ci a zis direct ca ramane pentru urmatorii 6 ani. acum suntem de 2 ani impreuna si vrem ca anul urmator sa ne casatorim. el inca locuieste in acelasi apartament, care se intampla sa si fie chiar usa de usa cu apartamentul in care locuiesc eu (stau cu parintii) icon_love.gif abia asteptam sa ne casatorim desi 60% e cam acelasi lucru..

Am si eu o intrebare de unde e? smile.gif ca facusem un topic cu casatoriile cu strainii s-au in strainatate si na eram curioasa smile.gif

--------------------
asta sunt eu nu ma prefac si nu ma ascund sunt ceea ce sunt :)

+Quote Post
alexB
mesaj Jan 26 2010, 04:15 PM
Trimis la #45

Newbie
*

Postari: 5
Inregistrat pe: 26-January 10
Membrul Nr.: 23,014

Se pare ca e la moda sa ne gasim perechea pe internet:D

Eu mi-am gasit jumatatea pe un chat.Incetul cu incetul am descoperit ca avem foarte multe lucruri in comun asa ca,ne-am mutat pe skype,ea fiind in Romania,eu in Austria.Timp de 7 luni,nu a fost zi in care sa nu vorbim cel putin 4 ore,deseori trecand noaptea fara sa realizam cand.Continuand sa vorbim,am realizat ca amandoi "vorbim aceeasi limba"-cea a dragostei.De ziua ei,am hotarat sa fac pasul cel mare si am luat primul avion spre Romania.A ramas socata cand m-a vazut la 6 dimineata la usa ei cu un buchet imens de flori.O ora intreaga,am stat in fata usii sarutandu-ne si imbratisandu-ne.La sfarsitul acelei zile,la 6 seara,eram declarati sot si sotie.Multi ne-au spus ca suntem nebuni,insa in fata dragostei,toti suntem.
Acum,asteptam inca o zi magica,29 mai cand,in fata Domnului fratele ei ,ne va reaminti inca o data ceea ce suntem, Sot si Sotie,in Biserica Ortodoxa Romana "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil" din Paris urmata de o petrecere restransa,in care vom avea alaturi familia si cei mai apropiati prieteni,in restaurantul Altitude 95 din Turnul Eiffel

+Quote Post
Victoria
mesaj Jan 26 2010, 04:47 PM
Trimis la #46

Advanced Member

CITAT(alexB @ Jan 26 2010, 04:15 PM) *
Se pare ca e la moda sa ne gasim perechea pe internet:D

Eu mi-am gasit jumatatea pe un chat.Incetul cu incetul am descoperit ca avem foarte multe lucruri in comun asa ca,ne-am mutat pe skype,ea fiind in Romania,eu in Austria.Timp de 7 luni,nu a fost zi in care sa nu vorbim cel putin 4 ore,deseori trecand noaptea fara sa realizam cand.Continuand sa vorbim,am realizat ca amandoi "vorbim aceeasi limba"-cea a dragostei.De ziua ei,am hotarat sa fac pasul cel mare si am luat primul avion spre Romania.A ramas socata cand m-a vazut la 6 dimineata la usa ei cu un buchet imens de flori.O ora intreaga,am stat in fata usii sarutandu-ne si imbratisandu-ne.La sfarsitul acelei zile,la 6 seara,eram declarati sot si sotie.Multi ne-au spus ca suntem nebuni,insa in fata dragostei,toti suntem.
Acum,asteptam inca o zi magica,29 mai cand,in fata Domnului fratele ei ,ne va reaminti inca o data ceea ce suntem, Sot si Sotie,in Biserica Ortodoxa Romana "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil" din Paris urmata de o petrecere restransa,in care vom avea alaturi familia si cei mai apropiati prieteni,in restaurantul Altitude 95 din Turnul Eiffel

Asta da nunta! Precis nu e ieftina! biggrin.gif Felicitari inca o data!
Trebuie sa recunosc ca defapt, desi eu cu sotul meu ne-am intalnit personal, ne-am cunoscut mai bine cu ajutorul internetului, iar cum ne-am dat seama ca avem o gramada de lucruri in comun ... am ajuns sa umblam impreuna.. totodata sa ne si casatorim! tongue.gif Dar fara internet sigur nu reuseam treaba aceasta! smile.gif

--------------------

+Quote Post
alexB
mesaj Jan 26 2010, 06:10 PM
Trimis la #47

Newbie
*

Sincer sa fiu,cheltuielile cu localul ,deplasarea si cazarea acolo,vor fi acoperite de cavalerul de onoare.A fost conditia lui pentru a accepta.Nu ne va costa mai mult decat o nunta in tara si oricum va fi mai restrans,doar familia si prietenii de suflet,adica persoanele care conteaza cu adevarat.

+Quote Post
Victoria
mesaj Jan 26 2010, 08:06 PM
Trimis la #48

Advanced Member

CITAT(alexB @ Jan 26 2010, 06:10 PM) *
Sincer sa fiu,cheltuielile cu localul ,deplasarea si cazarea acolo,vor fi acoperite de cavalerul de onoare.A fost conditia lui pentru a accepta.Nu ne va costa mai mult decat o nunta in tara si oricum va fi mai restrans,doar familia si prietenii de suflet,adica persoanele care conteaza cu adevarat.

Super cavaler de onoare! biggrin.gif Sa spui pe unde l-ai gasit.. pentru viitoarele perechi de miri.. tongue.gif
Si meniul cum va fii???? smile.gif Romanesc cumva??? biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
alexB
mesaj Jan 26 2010, 08:50 PM
Trimis la #49

Newbie
*

Cavalerul l-am gasit acum vreo 20 de ani,mai exact la gradinita:DSerios vorbind,a fost un pact incheiat cu ceva ani in urma,fiecare sa fie cavalerul celuilalt insa de partea financiara nu era nici vorba dar fost conditia lui sa respecte intelegerea.
Meniul va avea si elemente specifice romanesti si specifice frantuzesti,ea fiind la origine din Franta.

+Quote Post
Google Bot

Reclama

Quote Post

3 Pagini V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 12th March 2010 - 04:54 AM

Organizare Nunta

Firme Nunta

Poze nunta

Discutii nunta