Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Oct 28 2009, 02:36 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 2 Inregistrat pe: 28-October 09 Membrul Nr.: 22,761 |
salutare......as vrea si eu melodiile in format karaoke...in special cele romanesti.sunt un mare pasionat......cum l pot
descarca? |
|
|
|
Dec 8 2009, 11:44 AM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 1 Inregistrat pe: 8-December 09 Membrul Nr.: 22,925 |
karaoke Fetele lui tata (sarba) - Prel. de Midistylestudio.ro id : JaKylu3333@yahoo.com
|
|
|
|
Feb 8 2010, 05:03 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 2 Inregistrat pe: 8-February 10 Membrul Nr.: 23,047 |
eu cant,si as avea nevoie de cateva dintre negativele voastre....dar totusi nu ati putea sa ne dati voi un id de mess,ca sa va spunem acolo? ar fi mult mai simplu....oricum emailul meu este oana_justm3@yahoo.com
eu as avea nevoie mai repede de cristina rus-inima mea bate.....dar mi.ar trebui si altele,ca sa incerc sa cant pe ele.... Va rog frumos daca se poate sa ma contactati |
|
|
|
Feb 21 2010, 08:09 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 1 Inregistrat pe: 21-February 10 Membrul Nr.: 23,074 |
Salut,am nevoie foarte mult de negativul pentru 50- Doar o viata nu-mi ajunge sa iubesc negative mp3 Holograf.E foarte urgent,prin net nicidecum nu mai pot gasi,si i-mi trebuie pentru miercurea aceasta urgent.stiu ka topicul e deja off insa voi fi foarte multumita daka imi trimite-ti pe emailul meu feronya@mail.ru
|
|
|
|
May 28 2010, 01:53 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 1 Inregistrat pe: 28-May 10 Membrul Nr.: 23,275 |
am si eu nevoie urgent de negativul piesei "lasa-mi toamna pomii verzi" . puteti sa mi-l trimiteti pe adresa black.chocolate_rose@yahoo.com . multumesc anticipat :*
|
|
|
|
| Google Bot |
Trimis la
#
|
||
![]() Reclama |
|
||
|
|
|||
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 3rd September 2010 - 01:14 AM |