AJUTOR
IPB
Membrii | Calendar

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( INREGISTRARE )

2 Pagini V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> karaoke romanesti lista 02, Pentru cei care doresc karaoke romanesti muzica karaoke negative mp3
flavyus215
mesaj Oct 28 2009, 02:36 PM
Trimis la #21

Newbie
*

Grup: Infomariaj.ro
Postari: 2
Inregistrat pe: 28-October 09
Membrul Nr.: 22,761

salutare......as vrea si eu melodiile in format karaoke...in special cele romanesti.sunt un mare pasionat......cum l pot
descarca?
Go to the top of the page

+Quote Post
Cristi
mesaj Dec 8 2009, 11:44 AM
Trimis la #22

Newbie
*

Postari: 1
Inregistrat pe: 8-December 09
Membrul Nr.: 22,925

karaoke Fetele lui tata (sarba) - Prel. de Midistylestudio.ro id : JaKylu3333@yahoo.com

+Quote Post
oana
mesaj Feb 8 2010, 05:03 PM
Trimis la #23

Newbie
*

Postari: 2
Inregistrat pe: 8-February 10
Membrul Nr.: 23,047

eu cant,si as avea nevoie de cateva dintre negativele voastre....dar totusi nu ati putea sa ne dati voi un id de mess,ca sa va spunem acolo? ar fi mult mai simplu....oricum emailul meu este oana_justm3@yahoo.com
eu as avea nevoie mai repede de cristina rus-inima mea bate.....dar mi.ar trebui si altele,ca sa incerc sa cant pe ele....
Va rog frumos daca se poate sa ma contactati smile.gif

+Quote Post
feronya
mesaj Feb 21 2010, 08:09 PM
Trimis la #24

Newbie
*

Postari: 1
Inregistrat pe: 21-February 10
Membrul Nr.: 23,074

Salut,am nevoie foarte mult de negativul pentru 50- Doar o viata nu-mi ajunge sa iubesc negative mp3 Holograf.E foarte urgent,prin net nicidecum nu mai pot gasi,si i-mi trebuie pentru miercurea aceasta urgent.stiu ka topicul e deja off insa voi fi foarte multumita daka imi trimite-ti pe emailul meu feronya@mail.ru

+Quote Post
Google Bot

Reclama

Quote Post

2 Pagini V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 11th March 2010 - 05:06 AM

Warning: rename(uploads/xmlcache_alt_infomariaj_1,uploads/xmlcache_infomariaj_1) [function.rename]: No such file or directory in /var/www/flash/ipb_sso/www/_rssboxes.php on line 301

Organizare Nunta

Firme Nunta

Poze nunta

Discutii nunta