Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Feb 15 2010, 10:34 AM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator InfoMariaj.ro Postari: 409 Inregistrat pe: 20-April 09 De la: Oradea Membrul Nr.: 17,796 |
Multumesc din suflet! mi-ati facut o surpriza...de proportii! Sa iti fie de bine! -------------------- |
|
|
|
Feb 15 2010, 11:06 AM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 24 Inregistrat pe: 7-April 09 De la: Corabia Membrul Nr.: 17,424 |
|
|
|
|
Feb 15 2010, 11:59 AM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 594 Inregistrat pe: 23-March 09 De la: oradea Membrul Nr.: 17,272 |
Datele de contact ale castigatorilor vor fi trimise catre sponsor, iar acesta va lua legatura cu voi
-------------------- "The piano keys are black and white,
but they sound like a million colours in your mind..." Buchete de mireasa lacrimioare Rochii de mireasa 2010 |
|
|
|
Feb 15 2010, 01:15 PM
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 82 Inregistrat pe: 26-October 09 De la: PITESTI Membrul Nr.: 22,732 |
|
|
|
|
Feb 15 2010, 01:42 PM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 24 Inregistrat pe: 7-April 09 De la: Corabia Membrul Nr.: 17,424 |
Mi-a placut foarte mult cererea ta in casatorie....am stat cu sufletul la gura citind...si am resimtit emotii Meritai sa fii una dintre castigatoare. Felicitari ! Multumesc mult pentru aprecieri... Sotul meu nu e foarte romantic dar atunci cand m-a cerut in casatorie...s-a intrecut pe el insusi.. |
|
|
|
Feb 16 2010, 09:17 AM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 3 Inregistrat pe: 5-February 10 De la: Suceava Membrul Nr.: 23,042 |
Va multumesc foarte mult pentru premiu. A fost o mare surpriza pentru mine! Abia astept sa primesc parfumul!
|
|
|
|
Feb 19 2010, 11:02 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 3 Inregistrat pe: 5-February 10 De la: Suceava Membrul Nr.: 23,042 |
Astazi am primit premiul! Este super setul! Sotul meu a fost foarte incantat!Va multumesc foarte mult!
|
|
|
|
Feb 20 2010, 07:57 AM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 6 Inregistrat pe: 22-July 09 Membrul Nr.: 20,356 |
Dragostea e intotdeauna rabdatoare si draguta. Niciodata nu e geloasa. Dragostea nu e laudaroasa sau increzuta. Nu este nepoliticoasa sau egoista. Dragostea nu supara si nu poarta pica. Dragostea nu gaseste placere in pacatele altora…dar gaseste placere in adevar. Este intotdeuna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere…si sa indure…orice urmeaza.”.. sau “Dragostea noastra e ca vantul..Nu o pot vedea..dar o pot simti
Fisiere Atasate
|
|
|
|
Feb 21 2010, 12:45 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 594 Inregistrat pe: 23-March 09 De la: oradea Membrul Nr.: 17,272 |
Dragostea e intotdeauna rabdatoare si draguta. Niciodata nu e geloasa. Dragostea nu e laudaroasa sau increzuta. Nu este nepoliticoasa sau egoista. Dragostea nu supara si nu poarta pica. Dragostea nu gaseste placere in pacatele altora…dar gaseste placere in adevar. Este intotdeuna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere…si sa indure…orice urmeaza.”.. sau “Dragostea noastra e ca vantul..Nu o pot vedea..dar o pot simti Foarte frumos! Sa fiti fericiti! -------------------- "The piano keys are black and white,
but they sound like a million colours in your mind..." Buchete de mireasa lacrimioare Rochii de mireasa 2010 |
|
|
|
Feb 21 2010, 10:30 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator InfoMariaj.ro Postari: 409 Inregistrat pe: 20-April 09 De la: Oradea Membrul Nr.: 17,796 |
Dragostea e intotdeauna rabdatoare si draguta. Niciodata nu e geloasa. Dragostea nu e laudaroasa sau increzuta. Nu este nepoliticoasa sau egoista. Dragostea nu supara si nu poarta pica. Dragostea nu gaseste placere in pacatele altora…dar gaseste placere in adevar. Este intotdeuna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere…si sa indure…orice urmeaza.”.. sau “Dragostea noastra e ca vantul..Nu o pot vedea..dar o pot simti Frumosi sunteti! -------------------- |
|
|
|
| Google Bot |
Trimis la
#
|
||
![]() Reclama |
|
||
|
|
|||
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 12th March 2010 - 09:07 PM |