AJUTOR
IPB
Membrii | Calendar

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( INREGISTRARE )

4 Pagini V   1 2 3 > »   
Closed TopicStart new topic
> Castiga o sedinta foto pentru nunta ta!, Concurs cu premii
Irina
mesaj Feb 9 2009, 11:39 AM
Trimis la #1

Advanced Member

Grup: Root Admin
Postari: 249
Inregistrat pe: 27-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 4
Data nuntii:15-09-2006

Fetelor asa cum am promis, venim cu un nou concurs pe Infomariaj.ro.

Premiul este o sedinta foto oferita de Xposure in valoare de 250 euro.

Conditiile de participare la concursul: Castiga o sedinta foto pentru nunta ta!

Va rog sa postati aici povestile voastre de dragoste, iar aici veti vedea pozele participantilor!

Regulament:

Conditiile de participare:

* Inregisteaza-te pe portalul infomariaj.ro, ca pereche de vis
* Completeaza profilul de la Pagina Web
* Posteaza povestea dragostei voastre pe Forum
* Trimite poza cu voi doi la infomariaj@informmedia.ro
* Si anunta prietenii si rudele sa va voteze incepand cu 02.03.2009

Modul de desfasurare a concursului:

Incepand cu data de 09.02.2009 si pana in 02.03.2009 ora 10.00 va puteti inscrie la concurs indeplinind conditiile de participare de mai sus.

In 02.03.2009 ora 10.00, se va deschide votul, in pagina de Concurs Online, votul va fi deschis pana in 09.03.2009 20.03.09 ora 10.00 - votul se inchide.

Cele mai votate 5 cupluri participa in finala. Castigatorii vor fi alesi de catre sponsorul concursului dl. Dragos Moscu de la Xposure.

Bafta la toti!
Motivul editarii: Am prelungit votarea

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
patulea veronica
mesaj Feb 9 2009, 05:52 PM
Trimis la #2

Advanced Member

Grup: Infomariaj.ro
Postari: 231
Inregistrat pe: 9-January 09
De la: constanta
Membrul Nr.: 16,106

super !un nou concurs....sa scap si eu o data cu licentza si sa fiu tot timpul langa voi..prietenii mei!e f interesant regulamentul numai k nu imi place deloc ideea votului!nu toata lumea(prietenii)isi gasesc tot timpul ptr a ne vota.PS:sunt lecuita!:))))cred k cel mai bn ar fi fost sa lasam la aprecierea fotografului alegerea cuplului castigator!:(((

+Quote Post
Irina
mesaj Feb 9 2009, 09:59 PM
Trimis la #3

Advanced Member

CITAT(patulea veronica @ Feb 9 2009, 05:52 PM) *
super !un nou concurs....sa scap si eu o data cu licentza si sa fiu tot timpul langa voi..prietenii mei!e f interesant regulamentul numai k nu imi place deloc ideea votului!nu toata lumea(prietenii)isi gasesc tot timpul ptr a ne vota.PS:sunt lecuita!:))))cred k cel mai bn ar fi fost sa lasam la aprecierea fotografului alegerea cuplului castigator!:(((

Hai Veronica, nu te lasa descurajata, sunt sigura ca vor vota pentru tine! Asteptam povestea ta tongue.gif !

--------------------

+Quote Post
gabrielaadina
mesaj Feb 10 2009, 03:05 PM
Trimis la #4

Member
**

Grup: Members
Postari: 10
Inregistrat pe: 21-January 09
De la: Cluj Napoca
Membrul Nr.: 16,420

salut tuturor!
interesanta ideea...multa bafta tuturor!!!!

hmmm...povestea noastra... rolleyes.gif
Ne-am cunoscut la o iesire la pizza cu prietenii...astfel descoperind ca avem o multime de prieteni comuni...
Intamplarea a facut sa stam unul langa celalalt...a fost zic eu...dragoste la prima vedere...
Eram amandoi in perioada in care faceam pregatiri din plin pentru lucrarea de licenta...si asa au inceput si discutiile noastre...mai intai despre proiectul de licenta...el, tare zglobiu de felul lui, se ofera sa ma ajute cu informatii si imi da cartea lui de vizita cu id-ul de messenger...ca sa putem comunica cat mai usor si des posibil... laugh.gif
Eu, de felul meu ambitioasa, il si adaug in lista de cum ajung acasa, ca sa fiu sigura ca nu pierd contactul cu el...doar ma incantase ideea cu informatiile ajutatoare rolleyes.gif
Atat ia trebuit...pt ca din seara aceea am inceput sa povestim pe messenger si la telefon in fiecare zi...si ce a fost cel mai deosebit a fost faptul ca aveam o poveste reala, in care eu eram printesa si el printul si de fiecare data cand povesteam, abordam discutia din aceasta prisma...ce facuse printesa/printul in ziua respectiva facand numeroase corelatii cu ceea ce faceau personajele in povesti... laugh.gif
Si zilele treceau...rand pe rand, pana cand o data ma intreaba daca nu vreau sa ne si intalnim...am acceptat, iar el m-a asteptat la facultate...primul local in care am mers impreuna a fost o ceainarie...foarte eleganta si selecta...parca eram intr-un castel vechi, intr-una din incaperile alese...no sa uit niciodata cum ne priveam in ochi...de fapt cum ma privea el...si eu roseam de cele mai multe ori laugh.gif
Am comandat impreuna un sortiment de ceai, care ne-a incantat prin savoare lui si modul de a-l bea...
A doua oara am iesit la o cofetarie, putin mai retrasa, dar selecta...atunci m-a luat printre primele dati de mana, m-a mangaiat si imi spunea mereu ca am o privire si fel de a vorbi pline de bunatate si o sclipire aparte...normal ca am rosit toata...
A treia oara am mers intr-un parc...era atat de placut acolo...atata liniste...exact ce aveam nevoie. Acolo ne-am sarutat pentru prima data...mai intai m-a intrebat daca sunt de accord...lucru care m-a facut sa ma simt atat de speciala...intr-adevar ca o printesa biggrin.gif Vazusem intr-un film o scena asemanatoare in care fata primea sfatul urmator: "Cine ia fara sa ceara iti e dusman!", iar in scena in care cei doi se sarutau, el i-a cerut mai intai acordul ei - atunci ma gandeam ce sentiment deosebit trebuia sa fi simtit...iar acum ma aflam eu in postura aceea...m-am simtit si inca ma simt intr-adevar deosebita...datorita lui
Asa a inceput povestea noastra...poveste ce continua si azi...si care in 7 iunie 2009 - moment din care ne-am decis sa facem planuri doar impreuna - va aduce multa bucurie si voie buna multor oameni...dragi noua! In sfarsit, dragostea ne va pune catusele, inlantuindu-ne pentru totdeauna! biggrin.gif

Multumesc! smile.gif

+Quote Post
Irina
mesaj Feb 10 2009, 07:50 PM
Trimis la #5

Advanced Member

Gabriela, foarte romantica povestea voastra rolleyes.gif !
Se vede ca tine la tine!!! Felicitari!

--------------------

+Quote Post
varadi roxana
mesaj Feb 10 2009, 09:14 PM
Trimis la #6

Advanced Member

Postari: 344
Inregistrat pe: 16-November 08
De la: GALATI
Membrul Nr.: 15,502

Daca pentru o clipa am constientiza faptul ca iubirea e o infinita sursa de inspiratie, cu siguranta in fiecare din noi s-ar afla un poet. Am da valoare lucrurilor, nu pentru ce valoreaza, ci pentru ceea ce ele semnifica cu adevarat.
Am trai clipa. Am iubi mai mult. Am spune un « Te iubesc ». Am darui un zambet.
Niciodata cuvintele nu ajung pentru a exprima tot ceea ce simtim sau gandim, dar cu toate acestea, ele transpun in realitate trairile noastre. A spune ceea ce simti e o datorie fata de tine insuti, in primul rand, pentru ca nimeni nu isi va aduce aminte de tine pentru gandurile tale ascunse ...
Deseori iubirea iti da aripi ... iar imaginatia te poarta pe taramul indepartat al iubirii, acolo unde senzualitatea si dragostea si-au dat intalnire.
As vrea sa te iau cu mine pe acest taram magic, caci el este purtatorul misterului ce se tese in jurul Dragostei. As vrea sa te lasi sedus de minunatele povesti de dragoste care au umplut istoria cu frumusetea lor.
As vrea sa fiu asemeni nisipului fierbinte (al desertului) care cauta insetat « apa vietii » care esti TU ... asemeni unui trandafir plapand, care insetat de buzele tale cauta sa se contopeasca cu roua care esti TU... As vrea sa fiu o lacrima de-a ta pentru ca sa ma nasc din ochii tai fermecatori...si sa sfarsesc pe ale tale buze.
Daca as sti ca aceasta e ultima oara cand iti aud vocea, as inregistra in minte fiecare cuvant de-al tau pentru a-l putea auzi soptit inca o data.
Fara sa vrei dai valoare vietii mele ... Surasul tau sublim ma trezeste in fiecare dimineata ... iar numele tau e ultimul cuvant care imi aluneca pe buze seara de seara. Te iubesc pentru ca in ochii tai mari se oglindeste linistea si frumusetea unor paduri indepartate ... Pentru mine orizontul are chipul tau, conturul tau ... iar vantul iti poarta parfumul pana departe.

inceput...

TOTUL A INCEPUT ACUM 4 ANI...NU VISAM VREODATA CA NOI 2 SA NE PUTEM CUNOASTE....EU DIN GALATI EL DIN RIMNICU SARAT.NIMIC NU NE LEGA...DOMENII DE MUNCA DIFERITE;ORASE DIFERITE;VIRSTE DIFERITE...SI TOTUSI INCET SA LEGAT INTRE NOI O FRUMOASA SI STRINSA LEGATURA DE DRAGOSTE ...CARE IN ZIUA DE AZI NU CRED CA NIMENI SI NIMIC NU O MAI POATE DESLEGA.

Se intampla in viata sa iubesti dar sa fii ranit ... iti iei viata de la capat, vrei sa uiti tot, dar amintirile sunt mereu in inima ta amintindu-ti ca iubirea este cel mai frumos lucru care te poate condamna la suferinta . Acum e tarziu sa mai adaug ceva la tot ce a fost frumos � s-au depanat atatea amintiri, atatea ganduri frumoase, atatea clipe minunate intr-un timp asa de scurt incat mi-a amutit gandul printre lacrimi. Am colindat cu tine printre imagini pline de frumusete, imagini asa de placute pe care nu am cum sa le uit vreodata. Ma intreb mereu acelasi lucru: de ce trebuie sa iubim atat de mult persoane cu care nu putem fi�. Daca nu suntem facuti unul pt celalalt ... de ce ne-am intalnit? De ce a trebuit sa vii in viata mea si sa patrunzi atat de adanc in sufletul meu daca nu am fost alesul inimii tale� De ce sufletul de multe ori ti-l ia tocmai acela care nu are nevoie de el? Oare exista dragoste absoluta? Sau ochii care nu se vad se uita? Cand imi amintesc clipele petrecute impreuna imi vine sa mor de dorul lor. A fost un vis aproape implinit! M-am lasat purtat de glasuri pe aripile amintirilor, ca sa retraiesc inca o data clipa noastra... Imi amintesc primele clipe in care ne-am cunoscut, clipele pe care le-am petrecut � toate acele zile in care mergeam impreuna pe jos pana acasa si povesteam, primele momente petrecute impreuna ca iubiti, nu voi uita primul sarut, clipa cand in brate ne strageam si simteam cum iti batea inima, cum ne alintam si ne sarutam� cat de dulce putea fii sarutul tau� cat de mult imi placeau ochii tai, nasucul tau, gurita ta � cat de mult te iubeam� Imi amintesc tot� acele nopti frumoase, cand ne iubeam amandoi nebuneste la lumina stelelor si ne sarutam ore in sir�cum as putea uita asa ceva� a fost o parte din visul la care am visat o viata intreaga. Pentru moment imi venea sa plang de fericire, credeam ca tu esti persoana pe care am asteptat-o� Am stiut de la bun �nceput ca vei pleca, dar inima mea a refuzat sa creada ca ne vom desparti. Visam alaturi de tine, insa acum mi s-au spulberat toate visele. Nu credeam ca distanta dintre noi ne va desparti. Acum vad cu ochii mintii cum m-ai privit pentru ultima data in ochi ... Nu credeam ca ultimul sarut va fi atat de plin de suferinta� Imaginea ta �mi apare in minte de multe ori... apari ca un �nger, dar esti mult prea sus ca sa te pot atinge... Te uiti la mine cu bl�ndete, �mi z�mbesti ca atunci, si...dispari! Acum stiu ca esti fericita, stiu ca nu mai insemn nimic pentru tine, dar ma multumesc sa stiu c-a fost candva� ca am trait amandoi in acelasi vis� stiu ca am un mod ciudat de a iubi si arata asta � dar pe mine asta ma face sa fiu mai bun, mai intelegator, sper sa nu ajungi sa suferi asa cum sufar eu� In sufletul meu va ramane mereu acel sarut dulce cu care mi-ai furat inima� Iar numele tau este scris in inima mea el va ramane acolo pentru todeauna � Vei fii mereu o amintire frumoasa pe care seara de seara o sa mi-o amintesc� un gand care va ramane in mintea mea si in sufletul meu o viata intreaga, pentru ca asa cum ti-am zis ai fost cel mai bun si mai scump sufletel de om pe care l-am intalnit vreodata... alaturi de tine am petrecut cele mai frumoase clipe din viata mea� De ce am crezut ca tu esti ingerul pe care mi la trimis Dumnezeu? Ingerul pe care I l-am cerut lui Dumnezeu? Ce te-a facut sa crezi ca nu esti tu persoana care imi apartine? Cateodata noaptea te visez� ca te tin in brate si ca te strang la piept � as face orice sa nu ma mai pot trezi din acel vis frumos� as dormi o viata intreaga pentru ca stiu ca daca deschid ochii si ma uit langa mine Tu nu mai esti � visez ca te voi avea inapoi odata� ca voi retrai acele clipe minunate� in care sa iti mai aud glasul cum imi sopteste �te iubesc�. Visez ca te sarut pe gurita si pe nasuc ca te mangai si te privesc in ochi. Visez ca ne mai trezim amandoi impreuna si ca esti iar in bratele mele� as face orice sa mai retraiesc acele clipe frumoase � O singura data in viata gasesti dragostea adevarata� si asta daca ai noroc� eu am gasit-o! Dar Tu ai facut ca sa dispara ! Cand am scris aceste randuri mana mea a scris dupa dictarea creierului si a sufletului caci ochii mei nu au mai vazut au fost plini de lacrimi iar inima mea mai avea un pic si inceta sa mai bata, fiecare lacrima care a alunecat pe obrazul meu, a fost o picatura din dragostea enorma pe care am purtat-o pentru tine. Am incercat sa scap de ele dar au ramas in sufletul meu� Vreau sa iti spun ca ti-am scris o scrisoare cu picaturi de lacrimi din sufletul meu iar cu vantul ti-am soptit-o. Am chemat vantul si i-am spus sa te mangaie pentru ca eu nu mai pot � Cand simti o adiere de vant sa stii ca eu am trimis-o peste rauri, peste munti si peste dealuri de dorul tau, ca sa stii ca eu ma mai gandesc la tine din cand in cand ... esti singura persoana pe care nu am reusit s-o uit... desi nu mai suntem impreuna, nu pot sa mi te scot din gand ... vreau sa vi sa-mi stergi lacrimile si sa-mi spui ca ma iubesti... sa ma strangi in brate, te vreau inapoi langa mine... dar stiu ca nu se poate... Intr-o zi o picatura de ploaie sau un fulg iti va atinge usor obrazul sau buzele !!!... Nu il alunga pentru ca acela sunt eu ... atingandu-te, mangaindu-te, si soptindu-ti cat de mult te-am iubit � Poate odata imi vei auzi glasul si te vei intoarce la mine� sa iti spun acel cuvant pe care in fiecare zi ti-l spuneam cu gandul, cu fapta sau cu vorba. Acel cuvant care venea din adancul sufletului meu� Acea expresie care ma tulbura� Acel ��Te iubesc�� Stii ca ti-am spus odata �Cel mai frumos Vis �.Este acela care nu se implineste� niciodata�  Te voi iubii mereu

Ne-am nascut numai pentru o singura persoana, persoana in a carei cautare suntem cu totii incontinuu... Pana te-am gasit... tu jumatate a vietii mele, tu inger ce ma aduci pe drumul bun si ce ma inveti tainele iubirii sfinte, tu esti cel care dai vietii mele un sens, un impuls de a infrunta crunta viata si de a o lua de la capat cu fruntea sus...

E atata lumina si atata iubire ca luna seninã isi pierde din fire... Aici, acum visul meu s-a implinit, acum sunt fericita... am ras unde plangeam odata, am plans unde radeam odata...

Din dragoste pentru tine as incerca sa misc chiar si muntii din loc, sa fac totul pe placul inimii tale.

Te iubesc cum nu te-ar putea iubi altcineva si cred ca dragostea mea pentru tine nu are si nu cunoaste limite.

Dragostea inseamna sa respiri, sa speri, sa ierti.. sa iubesti. Dacã as fi un nor as sta tot timpul deasupra ta, daca ai fi pamant eu as fi apa. Te iubesc foarte mult si cred ca fara tine nu as mai putea trai in aceasta lume, care m-i s-ar parea ca ziua fara soare sau noaptea fara stele si LUNA.

Cat de mult te iubesc nu vei sti niciodatã. Totusi, pentru a da o dimensiune infinitului iti pot spune ca 59 de secunde din fiecare minut de-al meu inima mea bate pentru tine. E mult sau e putin ? ...cand vei sti raspunsul se va risipi si misterul !!!

"Sunt un fulg de nea care incearca sa iti mangaie fata... Doamne ce as vrea sa ma scurg in pielea ta si sa nu mai ies niciodata, asa as avea certitudinea ca nu am sa te pierd...Poate ca pentru o clipa, ai sa crezi ca sunt nebun... Poate ca asa este... sunt nebun, nebun dupa tine, TU esti tot ce am de pret... tot ce am visat, tot ce mi-am dorit... Poate viata mea a fost cruda cu mine, tu sa fii atat de departe si eu... sa te caut in disperare... Vreau sa te vad, sa te sarut, sa fiu numai si numai al ta, nu pentru o clipa, ci pentru eternitate... Noaptea trece, o muzica suava imi alina singuratatea... Ce pot face? Nimic decat sa astept clipa revederii noastre, clipa in care voi fi din nou in al noualea cer... Ma rog la Dumnezeu ca acea clipa sa fie cat mai aproape pentru ca suferinta mea sa inceteze... Am nevoie de iubire, am nevoie de o iubire sincera si reala... m-am saturat de minciuni si inselatorii... Vreau sa traiesc alaturi de tine clipe magice, clipe de vis, clipe in doi, pe care nu cred ca as putea sa le descriu in cuvinte... pentru ca nu au grad de comparatie... Marea este complicea mea, ea este alaturi de mine mereu, ea este singura care nu m-a tradat si nu ma va trada niciodata... Dar ea nu poate tine locul unei dragoste adevarate... e nevoie de un inger de fata pentru ca totul sa fie ca in paradis... Si ce mai pot cere de la Dumnezeu cand am gasit-o? Doar sanatate, si multi ani de fericire... "[/color]

+Quote Post
albesc alina
mesaj Feb 11 2009, 08:57 AM
Trimis la #7

Member
**

Postari: 18
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Cluj-Napoca
Membrul Nr.: 13,662

Povestea noastra:
In cazul nostru,destinul si-a pus foarte mult amprenta......eu sunt o impatimita a muzicii populare(va dati seama cat de greu imi era sa gasesc un iubit care sa aiba acelas hobby),la momentul in cane ne-am cunoscut atat eu cat si el eram intr-o relatie,a mea abia incepuse(3 luni)iar a lui(se pare)era cam pe sfarsit,in sensul cadeja intre ei din cate am inteles ulterior erau probleme destul de grave pe care nu erau capabili sa le rezolve....
Eu intram fregvent pe dcc sa descarc muzica populara,era un user care avea f multa muzica populara de calitate pe care cu greu o gasesti,dar care de fiecare data cand intram sa descarc de la el iesea de pe program,ei in ziua respectiva m-am gandit sa-i trimit un pm si sa il rog frumos sa mai ramana putin sa pot descarca si eu ceva,asa am intrat in vorba cu viitorul meu sot rolleyes.gif .....
Am povestit cateva saptamani iar apoi ne-am dat intalnire(sta in blocul de vis a vis)eu iesisem cu catelul iar el a zis ca iese si el sa ne cunoatem(la vremea respectiva aveam doar o relatie de amicite pentru ca atat eu cat si el avem norme morale pe care nu le incalcam,si sincer pe atunci nici prin cap nu mi-a trecut ca noi doi vom ajunge sa fim vreodata impreuna)...
Prima data cand l-am vazut(el imi spusese ca are 22 de ani)am crezut ca e un pustan de vreo 16 ani:))))))))))......doar buletinul lui m-a convins ca ma insel:D,au urmat apoi discutii indelungi pe net in care povesteam vrute si nevrute iar apoi intr-o seara m-a invitat la el sa vedem un film,era si iubita lui iar eu m-am dus cu iubitul meu de atunci........cei doi au plecat(fiecare dintre ei era ocupat cu ceva urgent)iar noi am mai ramas la povesti.......in seara aceea ne-am povestit ce ne dorim de la viata si am ramas foarte surprinsa ca ne dorim aceleasi lucruri.........tin minte ca in seara aceea ma gandeam asa:"el e barbatul viselor mele.......dar de ce are iubita daca el EL?de ce am eu iubit?...
a urmat o perioada in care eu am fost plecata din tara in vacanta,nu am vorbit foarte mult atunci,apoi am fost plecata la o conferinta la fel in strainatate si asa se apropia vara de incheiere(ne-am cunoscut la inceputul verii)
Intriga incepe sa urmeze abia acum.....
Deja dupa ce am venit din strainatate am inceput sa vorbim foarte mult,sa ne vedem destul de des,el se despartise de iubita cat timp fusesem eu plecata ,eu inca mai erau cu iubitul de atunci pentru ca sincer nu aveam motive sa ma despart de el,ne intelegeam forte bine(dar nu exista scanteia aceea)........cu timpul in mine au inceput sa ia viata mici sentimente pentru el care pe zii ce trece,pe masura ce povesteam cu el cresteau tot mai mult si tot mai mult.......intr-un final m-am despartit si eu de iubitul meu,i-am spus sincer ca nu cred ca suntem potriviti,i-am mai spus si ca am inceput sa ma indragostesc de altcineva(a fost dureros si pentru mine sa stiti,nu e usor sa provoci cu buna stiinta durere unei persoane,dar desi nu i-am spus-o niciodata stiam ca daca mihai e sortitul meu atunci si pentru el este o EA)

intalnirile mele cu viitorul sot se inmulteau pe zii ce trecea,iar eu ma indragosteam din ce in ce mai tare de el,treaba era ca el nu dadea semne clare ca ar vrea sa fim impreuna......pana intr-o zi cand,invitati de niste prieteni comuni la o petrecere dupa nunta lor ,acolo la masa mihai m-a sarutat,m-a prins de mana si mi-a zis:acum ca te-am gasit sa stii ca nu te mai las sa pleci !!!

va dati seama cat de fericita am fost.......apoi lucrurile au decurs de la sine,suntem impreuna de aproape doi ani ,iar dupa un an m-a cerut in casatorie(spre uimirea tuturor:D:D:D)

La fel de indragostita cu am fost atunci sunt si astazi,doar ca acum il cunosc mult mai bine si il iubesc mult mai mult!!

Asadar la noi povestea se leaga de faptul ca uneori muzica (cu voia lui Dumnezeu bineinteles),chiar daca e ea ciudata pentru altii iti poate aduce sufletul pereche langa tine......(acum suntem doi pasionati de muzica populara)

si inca ceva.......

viitoarea nasa e solista de muzica populara:D:D:D:D

Fisiere Atasate
Fisier Atasat  eu_si_mihai_in_zi_de_sarbatoare_08.11.2008.jpg ( 139.71k ) Numarul de Transferari: 25

+Quote Post
albesc alina
mesaj Feb 11 2009, 08:59 AM
Trimis la #8

Member
**

Postari: 18
De la: Cluj-Napoca
Membrul Nr.: 13,662

am atasat bine aici poza? biggrin.gif

+Quote Post
Irina
mesaj Feb 11 2009, 10:38 AM
Trimis la #9

Advanced Member

CITAT(albesc alina @ Feb 11 2009, 08:59 AM) *
am atasat bine aici poza? biggrin.gif

Alina imi poti trimite te rog poza pe infomariaj@informmedia.ro sa o punem in pagina de concurs

Roxana si tu te rog.

Mersi mult.

--------------------

+Quote Post
patulea veronica
mesaj Feb 12 2009, 08:54 PM
Trimis la #10

Advanced Member

Povestea mea de iubire...un roman ce nu intentionez sa plictiseasca,asa k o voi relata pe scurt dar cuprinzator!Marian,inca logodnicul meu...tongue.gif,mi-a furat inima la sf clasei a 8-a,la banchet,knd am avut onoarea de a face o fotografie cu el,barbatul viselor mele.De atunci a inceput lupta mea,si la propriu si la figurat.El cu 9 ani mai mare,cu o gandire diferita,cu o maturitate mai avansata decat a mea.Habar nu avea k eram innebunita dupa el.Pana cand ,de-a lungul timpului am ajuns la primul sarut.Am simtit k am atins apogeul dragostei...am simtit k plutesc si k nu mai sunt EU.Era intr-o relatie,nu ma asteptam si nu ceream despartirea....ptr k banuiam k nu sunt de teapa lui,asa k nu i-am afectat cu nimic relatia ,nu l-am deranjat...ci doar am vrut sa ii simt respiratia O SINGURA DATA.pe naiba...m-a innebunit...m-am indragostit luuuulea,dar am acceptat sa traiesc in lumea mea,o iubire ascunsa de tot ceea ce ma inconjura,sperand k nu e decat "ceva"de moment.la naibaaa....deja ajunsesem sa il iubesc,sa il ador ...sa traiesc zilele ptr el...si totusi nimeni nu trebuia sa stie sentimentele mele,k nu cumva sa fiu judecata.Dar...iata k iubirea mea,peste destul timp,in care incercam sa imi vad de viatza mea cotidiana,liceala,Marian a ramas singur.Parca nu era nici o diferentza,k era singur sau nu,caci ..in capul meu,"nu sunt eu ptr el".Ehhh,dar iata k el incepe sa ma caute,sa ne intalnim,sa comunicam suuuper mult la tel.Un mesaj de dragoste trimis de el era o raza de soare trimisa din partea Domnului.Tremuram,plangeam,zambeam de emotie...
Partea urata??!!aici apare!!parintzii mei toootal nedeacord cu el..na...era mai mare...unii cunoscuti ..retinuti de altfel.Nu m-a interesat.am continuat pe ascuns,Ne-am mutat impreuna,ai mei au inceput sa il cunoasca cu adevarat si sa il iubeasca.Certuri cu soacra mea??cum sa nu?!de ce sa nu fie si ea impotriva?tongue.gif Dar nu mi-a pasat si nu imi va pasa,atata timp cat am ranit la un moment dat sufletele fam mele urmandu-mi drumul iubirii!!E viatza mea...si pentru lacrimile,noptile nedormite si pline de dor,ptr lupta ce am dus-o cu toata lumea, nimeni,in afara de dzeu nu ma desparti de sufletul meu.
El,o fire mai retinuta,eu...cu o dorintza mare de a ma exterioriza in sentimente...greu a fost pana am auzit un sincer "Te iubesc"Acum aud zilnic aceste cuvinte sincere si cred in ele,PTR K I-A LUAT CEVA TIMP SA LE ANALIZEZE INTELESUL.tongue.gif..E extraordinar sa iti cladesti caramida de iubire cu caramida pana construiesti un palat atat de bn intemeiat al dragostei pe care nimeni si nimic nu il poate dobori.
PS:Bybytu...esti minunea mea,aerul meu si ratiunea mea de a trai !te voi iubi vesnic,chiar si dupa ce dzeu va hotari sa ne desparta!
(cred k nu va puteti inchipui cu cate ardoare astept ziua in care vom fi miri,o astept de 9 ani!!!!!!)

+Quote Post
Irina
mesaj Feb 13 2009, 09:54 AM
Trimis la #11

Advanced Member

CITAT(patulea veronica @ Feb 12 2009, 08:54 PM) *
(cred k nu va puteti inchipui cu cate ardoare astept ziua in care vom fi miri,o astept de 9 ani!!!!!!)

Veronica si acum tot e impotriva soacra ta? Inteleg ca ai redat pe scurt povestea voastra si ma gandesc prin cate ai trecut. 9 ani ... Bravo, felicitari, sa pastrati iubirea voastra...

--------------------

+Quote Post
dominte maria-ra...
mesaj Feb 13 2009, 05:42 PM
Trimis la #12

Advanced Member

Postari: 42
De la: Timisoara
Membrul Nr.: 14,391

A fost in vara anului 1994, cand, mergand intr-o zi de vineri la repetitiile de dansuri populare germane, am vazut doi baieti inalti, bine facuti. Ne-am uitat unii la altii si stiam ca ne-am mai vazut undeva, dar nu stiam unde. Am intrat in vorba.... dandu-ne seama intr-un final, ca erau exact 2 ani, de cand ne intalnisem prima data. Fusesem atunci impreuna in Austria.

Am devenit parteneri de dans cu unul dintre cei doi. Nu s-a intamplat nimic intre noi, pana in data de 9 aprilie 1995, cand, Claudiu si cu mine, am incercat sa apropiem 2 prieteni. Am reusit... dar... asa ne-am apropiat si noi... dansand pe frumoasa melodie a formatiei Kelly Family, An Angel, a urmat primul sarut, care, parca a durat o vesnicie.

Au urmat ani frumosi, plini de iubire, pana cand, in ianuarie 2000, dragostea noastra a fost supusa unui test foarte mare si greu. Am descoperit atunci ca sufar de limfom hodgkin, o forma de cancer. Nimeni nu stie ce s-a petrecut atunci in mine. In mintea mea stiam, ca doar oamenii in varsta se imbolnavesc de cancer, tinerii nu.

Insa, nu am fost niciodata singura... Claudiu, chiar daca il implorasem sa isi caute o alta fata pe care s-o iubeasca la fel de mult ca si pe mine, si care e sanatoasa, nici nu a vrut sa auda. A stat langa mine, zi si noapte, daca era nevoie, ma spala, ma ingrijea, imi dadea sa mananc... pur si simplu a facut totul pentru mine. Si pentru ca necazurile nu vin niciodata singure... in martie aceluias an si-a pierdut el tata iar eu pe 1 iunie mama. A fost foarte greu, mai ales ca, cu o zi inainte sa ne paraseasca mama mea, am aflat, ca curele de citostatice isi facusera efectul iar ganglionii disparusera. Din pacate mama nu a mai aflat acest lucru.

Impreuna reusiseram sa trecem peste toate obstacolele puse in calea fericirii noastre.

In 2004, iarasi aceleasi probleme de sanatate... din nou s-a confirmat boala. Au urmat operatii, citostatice, radioterapii. Nu au fost asa de grele, pentru ca cel care imi dadea puterea sa trec peste toate, era tot langa mine... Claudiu. Stiu ca el suferea mai mult, pentru ca stia ca nu ma poate ajuta mai mult... dar faptul ca stiam ca e langa mine si ca imi da putere... m-a facut sa lupt si sa inving boala pentru a doua oara. O faceam pentru el, era cel mai frumos cadou pe care puteam sa i-l fac... sa ma fac sanatoasa. Am invins si de data aceasta.

Dar, dupa alti 2 ani de iubire, soc... Boala a revenit pentru a doua oara. Stiam de la medici, ca acuma doar un transplant medular ma mai poate salva. Am avut un 2007 foarte greu, 4 operatii, multe citostatice foarte puternice... si ... transplantul medular... adica cea de-a doua nastere a mea. Si cine a stat langa mine???? Claudiu, soarele vietii mele. Nu stiu cum as putea sa-i multumesc. Dar daca ar avea nevoie de lumina ochilor mei, nu as ezita nicio clipa sa i-o dau, pentru ca as fi sigura, ca as vedea frumusetea vietii prin ochii lui.

Cel mai frumos cadou mi-a fost oferit de catre el, atunci cand am iesit din transplant... m-a cerut de sotie.

Si iata-ne acuma, dupa aproape 14 ani, incercati de multe greutati... in pragul casatoriei noastre.

Abia astept sa vina ziua cea mare, ziua in care voi spune "da" in fata altarului, ziua in care ne vom uni destinele, ziua in care toti vor afla cat de mare este iubirea noastra.

Chiar daca a trebuit sa infruntam atatea greutati... acestea ne-au apropiat si mai mult unul de celalalt, ne-au incercat dragostea... test de care am trecut cu brio.

Am invatat sa ne bucuram de fiecare clipa, de fiecare ciripit de pasarele, de fiecare firicel de iarba care creste... de viata noastra. Cel mai bogat om din lume este acela, care este sanatos. Pentru ca sanatatea este cea mai mare bogatie pe care o poate avea cineva. Din pacate stim s-o apreciem doar atunci, cand ii ducem lipsa.

Acum sunt sanatoasa... ma bucur de viata, iubire si mai ales de pregatirile de nunta.

Claudiu, te iubesc pentru ceea ce esti si pentru ceea ce ai facut din mine... o viitoare sotie fericita si sanatoasa.

--------------------
Ramona

+Quote Post
nan adina
mesaj Feb 13 2009, 06:21 PM
Trimis la #13

Newbie
*

Postari: 3
Inregistrat pe: 13-February 09
Membrul Nr.: 16,734

19.05.2000. Liceu. Zambet. Dragoste la prima vedere. Strangere de mana. Festivitate. Sonet. Garoafa alba. Bacalaureat. 07.07.2000. Strand. Chitara. Stele. Lacrimi. Locul nostru. Marea Neagra. Majorat. Prieteni. Bere. Vedere. Facultate. Sighisoara. Muzica. Pupici. Mare. Pupici. Munte. Pupici. Soare. Pupici. Zapada. Pupici. Motoare. Festivaluri. Mai multi prieteni. Folk. Pupici. Licenta. Angajare. Pupici. Despartire. Lacrimi. Sinaia. Impacare. Mai multi pupici. 07.07.2007- 7 ani. Grecia. Viena. Germania. Croatia. 07.07.2008- DA!!!

Mai multe despre noi veti gasi la adresa http://www.infomariaj.ro/26092009-Adina-si-George/

+Quote Post
patulea veronica
mesaj Feb 13 2009, 06:51 PM
Trimis la #14

Advanced Member

CITAT(Irina @ Feb 13 2009, 10:54 AM) *
Veronica si acum tot e impotriva soacra ta? Inteleg ca ai redat pe scurt povestea voastra si ma gandesc prin cate ai trecut. 9 ani ... Bravo, felicitari, sa pastrati iubirea voastra...

Iri...nu pot sa zic k ar avea ceva special cu mine...dar intr-un singur cuvant,pot zice k e invaluita de GELOZIE.Asta e problema.si cand esti gelos...evident k nu accepti sub nici o forma noua partenera.e un om ciudat rau de tot.cine stie...cunoaste!te pup.

+Quote Post
varadi roxana
mesaj Feb 14 2009, 08:41 AM
Trimis la #15

Advanced Member

Postari: 344
Inregistrat pe: 16-November 08
De la: GALATI
Membrul Nr.: 15,502

imi place ca la acest concurs participa multa lume si e chiar ok !bv voua

+Quote Post
andreea achis
mesaj Feb 19 2009, 01:24 PM
Trimis la #16

Member
**

Postari: 11
De la: Brasov
Membrul Nr.: 13,699

Buna fetelor....stiu ca am disparut chiar cand incepusem sa ne cunoaste,...dar am avut ceva probleme de rezolvat si acum sunt gata, sunt pregatita penru un nou concurs....bafta fetelor!!! wink.gif

+Quote Post
andreea achis
mesaj Feb 19 2009, 01:55 PM
Trimis la #17

Member
**

Postari: 11
De la: Brasov
Membrul Nr.: 13,699

Povestea noastra de dragoste este cat se poate de simpla....sunt sigura ca ati vazut filme despre un baiat si o fata care s-au vazut , s-au placut si au ramas impreuna pana la adanci batraneti.Povestea noastra incepe la fel, in vara anului 2004 cand un baiat, pe numele lui Cosmin se afla la locul potrivit si momentul cel mai potrivit cand m-a intalnit pe mine.Eram acasa la un prieten comun, sarbatoream .....ceva.....nu mai stiu sigur ce.....si eram amandoi invitati.Sincer nu i-am dat mari sanse atunci, acolo, dar seara, m-a scos in oras si atunci l-am descoperit cu adevarat.Era tot ce mi-as fi dorit vreodata.Si din ziua aceea am fost nedespartiti.Ne-am casatorit pe 23 august 2008 si de atunci povestea merge mai departe..........

+Quote Post
buzlea monica
mesaj Feb 19 2009, 02:57 PM
Trimis la #18

Advanced Member

Postari: 38
Inregistrat pe: 26-January 09
Membrul Nr.: 16,522

CITAT(andreea achis @ Feb 19 2009, 02:55 PM) *
Povestea noastra de dragoste este cat se poate de simpla....sunt sigura ca ati vazut filme despre un baiat si o fata care s-au vazut , s-au placut si au ramas impreuna pana la adanci batraneti.Povestea noastra incepe la fel, in vara anului 2004 cand un baiat, pe numele lui Cosmin se afla la locul potrivit si momentul cel mai potrivit cand m-a intalnit pe mine.Eram acasa la un prieten comun, sarbatoream .....ceva.....nu mai stiu sigur ce.....si eram amandoi invitati.Sincer nu i-am dat mari sanse atunci, acolo, dar seara, m-a scos in oras si atunci l-am descoperit cu adevarat.Era tot ce mi-as fi dorit vreodata.Si din ziua aceea am fost nedespartiti.Ne-am casatorit pe 23 august 2008 si de atunci povestea merge mai departe..........

Bravo Andreea, multi ani fericiti inainte....

+Quote Post
stefan vladu
mesaj Feb 19 2009, 07:18 PM
Trimis la #19

Newbie
*

Postari: 1
Inregistrat pe: 10-November 08
Membrul Nr.: 15,433

Povestea Noastra :

Ca sa intelegem cu totii cum a inceput totul, cum am ajuns aici...

Mai 2002, ultimul an de liceu, eu aveam 17 ani si ma prezentam cu drag la petrecerea de majorat a prietenei mele, Alina. La petrecere au venit multi prieteni, colegi de liceu, prieteni ai colegilor si prieteni ai prietenilor.....big party. Sorin, coleg si prieten din clasa, a venit cu prietenul lui din cartier....Stefan. La prima vedere ce sa spun.....mi-a placut ca temperament.....activ, distractie in sange, super sociabil, deschis......overall mi-a placut omu´ ca fire. El o tinea cu Loredana in sus Loredana in jos (i se parea ca seman cu Loredana Groza cand era ea tanara si culmea ca nu e singurul de la care am auzit astfel de remarca....), tin minte si acum cu ce fascinatie imi spunea ca ochii mei par "a fi facuti cu markerul", ca nu par a fi naturali smile.gif).....in fine....
Ne-am mai vazut de doar cateva ori si mi-am pastrat aceeasi senzatie. Acum....na....stiu ca si lui ii placea cat de cat de mine biggrin.gif, dar nu am bagat de seama pana la un moment dat....

Iunie 2005, eram in sesiune, primesc telefon de la Stefan cu ce mai fac, daca vreau sa iesim la un suc, ma chemat la concert Vama Veche, iar eu refuzam ca aveam foarte mult de invatat si eram constiincioasa biggrin.gif....
Pe data de 20 iunie acelasi an primesc sms de la dumnealui cu provocarea de ma plimba cu motocicleta pe care si-0 luase de cateva luni. Am acceptat entuziasmata (pentru ca imi placeau si atunci motocicletele sport). Prima data, prima plimbare cu motorul.....cu Stefan.

De atunci tot am iesit si ne-am plimbat si ne-am cunoscut pana cand usor usor ne-am super indragostit unul de altul. Atat de tare incat iata-ne si acum, dupa 3 ani impliniti smile.gif, suntem la fel, sau cel putin la fel de indragostiti ca atunci....eu as zice chiar ca ne iubim mai mult pentru ca am ajuns sa ne cunostem, ne-am mulat unul dupa altul, am "crescut" impreuna si parcurgem un continuu proces de rasfat smile.gif

Eu zic ca nimic nu e coincidenta, ca lucrurile se intampla pentru a te pregati pentru ceea ce va urma. Faptul ca am ramas impreuna inca de la prima iesire impreuna dupa ani de zile de cand ne stiam, nu se numeste coincidenta, nici o simpla intamplare.....este universul care a complotat ani de zile pentru o vesnica dorinta a mea: de a-mi gasi iubirea! smile.gif

mai multe pe nunta.vladu.net
Fisiere Atasate
Fisier Atasat  Cununia_Civila__55_.JPG ( 317.15k ) Numarul de Transferari: 18

+Quote Post
Irina
mesaj Feb 20 2009, 11:08 AM
Trimis la #20

Advanced Member

Sper ca nu gresesc ca Mihaela te numesti (am intrat pe site-ul vostru sa vad), ca din ce am citit nu Stefan a scris povestea tongue.gif

Mi-a placut la nebunie poza, foarte misto asa sa o tineti

Bafta la concurs.

--------------------

+Quote Post
Google Bot

Reclama

Quote Post

4 Pagini V   1 2 3 > » 
Closed TopicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 3rd September 2010 - 01:07 AM

Organizare Nunta

Firme Nunta

Poze nunta

Discutii nunta