AJUTOR
IPB
Membrii | Calendar

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( INREGISTRARE )

13 Pagini V   1 2 3 > »   
Closed TopicStart new topic
> Castiga o rochie de mireasa sau o rochita de seara
adelamarieta,new...
mesaj Oct 5 2009, 12:57 PM
Trimis la #1

Advanced Member

Grup: Root Admin
Postari: 822
Inregistrat pe: 23-March 09
De la: oradea
Membrul Nr.: 17,272

Fisier Atasat  castiga728x90.jpg ( 26.02k ) Numarul de Transferari: 33

Am lansat un nou concurs pentru tine! Avem patru premii care vor pleca spre patru castigatoare. Ce trebuie sa faci? Trebuie sa intri pe www.inchirieri-rochii.ro si sa iti alegi rochia de mireasa care iti place cel mai mult. Dupa aceea, intri pe Infomariaj si in acest topic trebuie sa adaugi o imagine cu rochia aleasa si sa descrii de ce anume ai ales rochia respectiva, de ce iti place, ce anume te-a impresionat la ea, in minim 80 de cuvinte. Vor fi premiate cele mai originale 4 si frumoase descrieri, dupa cum urmeaza:
  • premiul I: - vom oferi o rochie de mireasa facuta la comanda de designeri de exceptie, orice model ales de castigatoare, in valoare de 1000 EURO;
  • premiul II - o rochie de seara la alegere, dintre creatiile marilor case de moda: Sheri Hill, Scala, Mori Lee, Night Movs, Bari Jay, La Femme, Dave and Johnny, in valoare de 500 EURO;
  • premiul III – un voucher de 50% reducere pentru oricare model de rochita de mireasa din gama oferita de www.inchirieri-rochii.ro
  • premiul IV – un voucher de 50% reducere pentru oricare model de rochita de seara din gama oferita de www.inchirieri-rochii.ro
Voucherele sunt valabile 6 luni de la terminarea concursului.

Regulament si conditii de participare:

-
Viziteaza site-ul www.inchirieri-rochii.ro;

- In perioada 05.10.2009 – 05.11.2009 intra pe www.inchirieri-rochii.ro si alege-ti rochia de mireasa preferata, dupa care pe forumul Infomariaj trebuie sa atasezi o imagine cu rochia aleasa si sa faci o descriere despre ea: de ce ai ales rochia respectiva, ce anume ti-a placut la ea, etc.

- Posturile trebuie sa aiba minim 80 de cuvinte.

- Vom premia 4 raspunsuri, care sunt mai originale, mai impresionante;

- Fiecare concurenta va putea participa la concurs cu un singur raspuns;

- Raspunsurile castigatoare vor fi alese de juriu, format din 2 reprezentanti Infomariaj si 2 reprezentanti ai www.inchirieri-rochii.ro;

- Moderatorii, angajatii Inform Media si rudele de gradul 1,2,3 nu pot participa la concurs;

- Orice tentativa de frauda va duce la eliminarea concurentului din concurs;

- Infomariaj.ro isi rezerva dreptul de a anula un castigator daca se sesizeaza copierea rapsunsurilor sau alte tentative de frauda;

- Castigatorii vor fi anuntati in data de 09.11.2009 pe portalul Infomariaj si pe site-ul www.inchirieri-rochii.ro;

- Premiile vor fi acordate si trimise de catre reprezentantii www.inchirieri-rochii.ro, modalitatea de trimitere a acestora fiind in totalitate responsabilitatea www.inchirieri-rochii.ro;

- Echipa Infomariaj isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament fara a avea obligatia de a anunta in prealabil acest lucru.

Participand la concurs, iti exprimi acordul tacit cu privire la prevederile prezentului regulament.

--------------------

Rochii de mireasa scurte

"The piano keys are black and white,
but they sound like a million colours in your mind..."
Go to the top of the page

+Quote Post
Petrache Ioana
mesaj Oct 5 2009, 04:52 PM
Trimis la #2

Member
**

Grup: Infomariaj.ro
Postari: 26
Inregistrat pe: 5-April 09
De la: Oradea
Membrul Nr.: 17,396

Am tot privit rochiile si mi-au placut foarte multe, dar asta mi-a atras atentia in mod deosebit pentru simplitatea si eleganta ei. Anul viitor se insoara cei doi fratiori ai mei si ma gandeam sa-mi iau o rochie..am ales-o pe aceasta pentru ca ma reprezinta..imi place tot ce e simplu si elegant. Pune in valoare si bustul foarte bine. Imi place deasemenea si materialul si croiala ei..felul in care cade si se muleaza dupa formele femeii. E foarte feminina. Sper s-o castig caci imi place enorm. Pe mine m-ar avantaja foarte mult desi nu sunt asa de inalta ca si manechinele din poza..dar sunt sigura ca as arata cu adevarat minunat si m-as simti si extrem de comoda in ea. 041.gif
Fisiere Atasate
Fisier Atasat  php.jpeg ( 6.49k ) Numarul de Transferari: 26

+Quote Post
Victoria
mesaj Oct 5 2009, 09:23 PM
Trimis la #3

Advanced Member

Grup: Moderator InfoMariaj.ro
Postari: 460
Inregistrat pe: 20-April 09
De la: Oradea
Membrul Nr.: 17,796

Zi frumoasa de august...defapt ultima sambata din august... Soarele straluceste perfect pe cer de parca mi-a ascultat rugile mele de 3 luni...(printre care au fost si cateva amenintari eusa_shhh.gif ) ... Mergand pe jos din spatele bisericii... vad la cotul gardului cameramanul si fotograful care imi fac semn sa merg mai incet si sa las telefonul ca ma filmeaza (in momentul acela imi sunam viitorul sot sa ma asigur ca e la altar si ma asteapta biggrin.gif si pe urma pe mama mea... sa o conving sa intre toata lumea in biserica...ca nu are voie nimeni sa ma vada inainte... ) Las telefonul... si in momentul ala imi dau seama ca defapt chiar sunt in toata splendoarea la care am asteptat de cateva luni... defapt e chiar momentul cand sunt mireasa...moment la care viseaza orice femeie...la ziua perfecta... Am ajuns la poarta bisericii unde il vad pe tatal meu framantandu-se si mergand de colo colo... plin de emotii... rolleyes.gif atunci mi-au dat primele lacrimi... Il iau pe tatal meu de brat... si mergem spre "gura" bisericii... micuta mireasa si domnisorul de onoare dupa noi... A inceput frumos sa cante orga marsul nuptial... toata lumea s-a ridicat din banci...am inceput sa facem cativa pasi in biserica spre altar... mirele statea langa altar, nasii in dreapta si in stanga altarului... dupa 3-4 pasi facuti de mine si de taticul meu...mama mea in a doua banca a inceput sa planga (nu in hohote, ci sa lacrimeze tongue.gif ) ... 2-3 fete au inceput deja sa critice intre ele tot ce se putea critica... barbatii incercau sa le potoleasca si sa faca liniste... si nu bine ajungem la altar...parca ar fi durat doar 2 secunde tot "drumul"... si incepe ceremonia... preotul... in toata splendoarea lui... imbracat si incoronat ca Papa de la Roma... incepe sa isi spuna cuvintele... cuvinte care au inceput pe oameni sa fie atenti si sa taca din soptit... cuvinte care pe unele doamne si domnisoare le-au facut sa lacrimeze... cuvinte care si acuma eu cu sotul meu discutam despre ele si ii dam dreptate... (un exeplu zis de preot: O casnicie ca sa functioneze femeia nu trebuie sa se simta regina iar barbatul nu trebuie sa se simta rege")
OK! Sarutam verighetele ne zicem juramintele...ne punem in scaune dupa altar.... si incepe orga sa cante...si soprana la fel... in catedrala suna Ave Maria... Atata a lipsit ca eu dupa straduiala de pe parcursul ceremoniei sa incep iara sa lacrimez.. dar uitandu-ma in sala...fiind cu fata la invitati... jumate din femei erau cu servetelele la ochi... si atunci m-am calmat... N-eam ridicat si preotul ne-a condus afara... ne-a pupat si ne-a felicitat... si asa s-a terminat... Momentul mult visat si planificat spre perfectiune... momentul in care eu cu rochita perfecta machiajul perfect, coafura perfecta si voalul bogat si alb am pasit spre altar la bratul tatalui meu... moment in care m-am jurat trup si suflet la sotul meu...
Asta am asteptat toata viata... asta am planificat un an de zile... si s-a intamplat...
La asta m-am gandit eu in momentul cand am dat click pe www.inchirieri-rochii.ro am intrat la rochii de mireasa si am vazut rochitele de mireasa perfecte superbe fiecare in felul ei.. cu perlute, cristale trene brodate... cele mai fine dantele... combinate cu o coafura simpla .... Aproape ca am ajuns sa lacrimez... rolleyes.gif Sunt superbe...exctraordinare... daca nu esti casatorita inca te face sa ai la ce sa visezi... iar daca esti casatorita deja... te face sa te gandesti cu mare drag la ziua cea mare.... smile.gif
Eu am ales rochita de mireasa din imagine... normal...nu ca sa ma casatoresc...dar daca o facem de culoare si fara trena ar fi superba pentru o ocazie, pentru o nunta... smile.gif Eu zic ca m-as simti in ea ca o printesa... neavand decolteu dar nici taieturi la fusta e decenta..dar faptul ca se ia dupa linia corpului e extrem de sexi... Linia rochiei si cutele facute intr-o parte o face sa fie putin mai sofisticata decat clasica rochita tip sirena... dar totodata nu exagerata... Coafura din imagie e perfecta pentru a avidentia rochia mai mult decat orice... iar gatul si ceafa goala o face pe femeie sa fie simpla dar totusi extrem de sexi... Este rochita ideeala... As putea sa spun ca e o bijuterie! :X :X :X Ori de cate ori ma uit la ea ma face sa ma gandesc la nunta mea... smile.gif Te lasa fara cuvinte!
Sa clarificam... nu as vrea-o alba! Pt ca nu vreau sa o pun in pozitie proasta pe mireasa de la nunta la care m-as duce imbracata cu ea biggrin.gif... Cum as face-o? As face-o alb mat cu dantela si cristalele/pietricelele (nu prea se observa ca sunt mici pozele) negre.
Fisiere Atasate
Fisier Atasat  phpThumb_generated_thumbnail.jpeg ( 6.67k ) Numarul de Transferari: 22

--------------------

+Quote Post
vasile simona
mesaj Oct 6 2009, 12:40 PM
Trimis la #4

Advanced Member

Postari: 202
Inregistrat pe: 14-January 09
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 16,241

11 Click-uri ....

La fel ca in in acea zi de februarie. Priviri furisate, strageri de mana, ochii mari si clari imi sclipeau dupa toate acele materiale pretioase.Albe, Crem, cu dantele sau broderii... te uiti le, le vezi, te minunezi.Oftare... o vezi, dar nu este a ta.Pentru ca stii ca rochia ta e doar pentru tine. Si este unica pentru ca tu o faci sa fie
unica. Nu conteaza modelul, culoarea, sau semnatura cuiva faimos. Undeva acolo stii ca o rochie asteapta sa o imbraci.
Le vezi, le imbratisezi, le probezi. Toate sunt frumoase, toate iti iau ochii si totusi esti nehotarata. Cand toate rochiile pe care le probezi iti plac ceva clar nu este in regula. Stii ca trebuie sa iesi din acea mediocritate si sa te ridici deasupra, atunci stii ca trebuie sa o cauti pe EA, rochita croita special pentru tine.
Si atunci incep cautarile...

Pentru mine cautarea a durat o zi, 11 ore. Nu mai vroiam sa probez rochii in nestire, stiam ca atunci cand o voi vedea, voi sti ca suntem una pentru cealalta. Si am vazut-o .. ma astepta eleganta in vitrina unui magazin. M-am apropiat de ea, am zambit. Am imbracat-o! Am zambit din nou. Era perfecta! Exact asa cum mi-o imaginam, desi chiar nu aveam vreun stereotip in minte. Fermoarul s-a inchis perfect, lungimea era ideala. Am simtit caldura si am stiut ca este a mea!
Am atras privirile si tacearea tuturor.
Pluteam si visam.
Eu o asteptam pe ea ... si ea ma astepta pe mine.

Aceste lucruri le-am retrait clatindu-mi ochii pe site-ul www.inchirieri-rochii.ro.

Dupa 11 click-uri ... am vazut-o! Ea era!
Imi plac rochiile din tafta, cu o croiala simpla si nu foarte incarcate. Un mic detaliu de preferinta pe corset pentru acea nota distinctiva. E frumos sa stralucesc in rochia de mireasa, sa fiu eu cea care iese in evidenta.
Nu imi plac rochiile incarcate, pline de false artificii. In final eu sunt cea care pune in valoare rochia si nu vice versa.
Rochia aleasa de mine are umerii goi. Mi se pare cea mai senzuala alegere pentru o viitoare mireasa. Imi dezvaluie ceva din feminitatea ascunsa sub valurile de tafta. Naturaletea este cel mai puternic atu. Frumusetea sta in lucruri marunte.
Privind aceasta rochie, undeva pe fundal, imi vad propria mea rochie de mireasa.
Este sora mai mica, au aceeasi frumusete, aceeasi inocenta ...
Si trena? Spelindida...ador rochiile cu trena. Ce poate fi mai frumos decat sa pasesti elegant catre altar, urmata de aceasta
minunata trena? Ca si cum in urma mea, m-ar calauzi un stol pasari albe.

Rochia aleasa de mine are personalitate si atitudine.
Da, da ... am scris bine: ATITUDINE
Este extraordinara si totusi nu ma lasa pe mine in umbra.
E ca si cum o prietena mi-ar sopti la ureche secretul de a fi cea mai frumoasa mireasa!

--------------------
En este duro y dulce tiempo de crecer no estoy sola, me acompanan los amigos de verdad y también los otros. Crecer es descubrir la diferencia y aprender a distinguirlos

Blogul meu personal - In pantofi de miresica

+Quote Post
iana
mesaj Oct 9 2009, 05:54 PM
Trimis la #5

Advanced Member

Grup: Moderator InfoMariaj.ro
Postari: 415
Inregistrat pe: 26-March 09
De la: Cluj, Oradea, Brasov, Timisoara
Membrul Nr.: 17,327

Era o zi de lucru ca toate celelalte, o gramada de rapoarte de facut, du-te acolo, fa aia, scrie aia, imprima aia, etc. La un moment dat mi-am zis "ia o pauza!" nu aveam kit kat la mine, asa ca m-am hotarat sa "ma dau pe net". Click acolo, click dincolo, apoi stop. Privirea mi s-a blocat. Am marit imaginea cat am putut, am analizat fiecare cusatura, fiecare pliu, modul in care cade materialul, cum se aseaza voalul, cum e anchiorul, croiala pe spate, cum imbraca pieptul, talia, etc. nu am gasit nimic, absolut nimic ce sa nu-mi placa, absolut nimic ce sa nu mi se potriveasca mie, persoanei mele, stilului meu de viata, privirii mele.

Fisier Atasat  pronovias__41_.jpg ( 46.08k ) Numarul de Transferari: 20

Fisier Atasat  rochie1.jpeg ( 10.73k ) Numarul de Transferari: 19

Imi place pentru ca e tot ce imi doresc eu de la o rochita de mireasa. E simpla, fara brizbrizuri, pietricele si alte cele pe ea. Asa imi plac mie rochitele de mireasa, sa fie simple.
E alba... e fina... e plina de eleganta... e stilata, asa cum imi place mie sa ma simt. Nu am vazut-o niciodata in realitate, insa de cum i-am vazut fotografia prima data, am simtit-o, am imbracat-o din priviri si am inteles ca mi se potriveste perfect.
Voalul este absolut magnific, lung si fin... perfect.

--------------------
Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat. (Albert Einstein)

+Quote Post
karmen
mesaj Oct 9 2009, 06:11 PM
Trimis la #6

Newbie
*

Postari: 6
Inregistrat pe: 21-July 09
Membrul Nr.: 20,342

Doamne dar ce rochite suprbe confused2.gif foarte greu mi-a fost sa aleg oar una singura dar dupa muuulte vizualizari m-am oprit la aceasta superba rochita http://www.inchirieri-rochii.ro/Rochie-Mir...028,p-5442.html iar voalul este de-a dreptul superb.
Felicitari creatoriilor acestor superbe rochite notworthy.gif

+Quote Post
Lovely
mesaj Oct 9 2009, 06:33 PM
Trimis la #7

Advanced Member

Postari: 80
Inregistrat pe: 25-September 09
Membrul Nr.: 21,597

Dupa ce am facut un tur de orizont pe www.inchirieri-rochii.ro m-am decis fara nici o problema.
Am ales-o pentru ca ma defineste in totalitate.E o rochie de mireasa plina de atitudine cu un nume perfect ales.Sunt sigura ca orice mireasa ar radia purtand-o.
Rochita este extrem de pretioasa cu o dantela deosebita,fin lucrata,sofistica,un model ce urmareste linia corpului si scoate in evidenta feminitatea si sensibilitatea purtatoarei.Decoletul usor in forma de inima avantajeaza si siluetele androgine,scotand in evidenta linia umerilor.Atuul acestei rochii este bineinteles trena de lunigime medie pe care o pot incadra cu usurinta in categoria haute couture.
Indiferent de tematica nuntii rochita aceasta este algerea perfecta!
Fisiere Atasate
Fisier Atasat  pronovias__3_.jpg ( 37.68k ) Numarul de Transferari: 16
Fisier Atasat  1251234706_0.jpg ( 34.37k ) Numarul de Transferari: 15

--------------------

+Quote Post
pop aurelia
mesaj Oct 9 2009, 07:46 PM
Trimis la #8

Newbie
*

Postari: 9
Inregistrat pe: 22-July 09
Membrul Nr.: 20,356

ttp://www.inchirieri-rochii.ro/produse/206,Rochii-de-ocazie.html Dupa ce am facut un tur de orizont pe www.inchirieri-rochii.ro m-am decis fara nici o problema.
Am ales-o pentru ca ma defineste in totalitate.Am tot privit rochiile si mi-au placut foarte multe, dar asta mi-a atras atentia in mod deosebit pentru simplitatea si eleganta ei, ma gandeam sa-mi iau o rochie..am ales-o pe aceasta pentru ca ma reprezinta..imi place tot ce e simplu si elegant. Pune in valoare si bustul foarte bine. Imi place deasemenea si materialul si croiala ei..felul in care cade si se muleaza dupa formele femeii. E foarte feminina. Sper s-o castig caci imi place enorm. laughing6.gif occasion13.gif icon_spiderman.gif angryfire.gif occasion14.gif icon_spiderman.gif angryfire.gif iamwithstupid.gif confused2.gif .

+Quote Post
adelamarieta,new...
mesaj Oct 9 2009, 08:50 PM
Trimis la #9

Advanced Member

CITAT(karmen_kk @ Oct 9 2009, 07:11 PM) *
Doamne dar ce rochite suprbe confused2.gif foarte greu mi-a fost sa aleg oar una singura dar dupa muuulte vizualizari m-am oprit la aceasta superba rochita http://www.inchirieri-rochii.ro/Rochie-Mir...028,p-5442.html iar voalul este de-a dreptul superb.
Felicitari creatoriilor acestor superbe rochite notworthy.gif

Karmen_kk, trebuie sa ai minim 80 de cuvinte pentru a participa la concurs. Daca nu iti vei modifica postul, sa scrii un altul, nu vom putea tine cont de el sad.gif

--------------------

Rochii de mireasa scurte

+Quote Post
adelamarieta,new...
mesaj Oct 9 2009, 08:54 PM
Trimis la #10

Advanced Member

CITAT(pop50 @ Oct 9 2009, 08:46 PM) *
ttp://www.inchirieri-rochii.ro/produse/206,Rochii-de-ocazie.html Dupa ce am facut un tur de orizont pe www.inchirieri-rochii.ro m-am decis fara nici o problema.
Am ales-o pentru ca ma defineste in totalitate.Am tot privit rochiile si mi-au placut foarte multe, dar asta mi-a atras atentia in mod deosebit pentru simplitatea si eleganta ei, ma gandeam sa-mi iau o rochie..am ales-o pe aceasta pentru ca ma reprezinta..imi place tot ce e simplu si elegant. Pune in valoare si bustul foarte bine. Imi place deasemenea si materialul si croiala ei..felul in care cade si se muleaza dupa formele femeii. E foarte feminina. Sper s-o castig caci imi place enorm. laughing6.gif occasion13.gif icon_spiderman.gif angryfire.gif occasion14.gif icon_spiderman.gif angryfire.gif iamwithstupid.gif confused2.gif .

@ pop 50 - linkul nu este copiat ok si nu se poate vedea rochita care iti place. Te rugam sa corectezi si sa pui link-ul care sa duca spre rochita care te-a impresionat. Altfel, neindeplinindu-se cerintele regulamentului nu vom putea lua in calcul raspunsul.
Abia asteptam sa vedem rochita!!!!! biggrin.gif

--------------------

Rochii de mireasa scurte

+Quote Post
cretzu
mesaj Oct 9 2009, 10:11 PM
Trimis la #11

Newbie
*

Postari: 5
Inregistrat pe: 17-July 09
Membrul Nr.: 20,294

http://www.inchirieri-rochii.ro/Rochie-Mir...103,p-5460.html

Oare sa fie asta??? Oare sa fe asta rochita aceea perfecta la care viseaza orice domnisoara din momentul in care ajunge la acea varsta? La varsta la care incepe sa isi planuiasca nunta , cu toate ca nu o sa fie in urmatoriii 10 ani ,dar noi de atunci incepem sa visam ce rochita de mireasa ne-ar placea sa avem. E aceea rochita de vis, de basm , desprinsa parca din povestile cu printese care ti le spunea tati cand erai micuta si iti promitea ca si tu o sa fii la fel de frumoasa intr-o zi , cu rochita ta mult visata pe care ti-o imaginezi, care doar tu stii exact cum trebuie sa arate, dar nu poti sa o descrii nimanui .... nu poti sau nu vrei de frica sa nu iti fure altcineva ideea .... rochita trebuie sa ramana numai in imaginea ta sa fie unica, sa nu o mai vada nimeni inaintea ta , sa nu o mai imbrace nimeni , sa nu o mai doreasca nimeni . Eu la o rochita ca asta visez de cand eram domnisoara de onoare la diferite nunti sau miresuca cum se obisnuieste pe la noi. Nu e incarcata , nu e vulgara , estte vaporoasa , usor de purtat , o rochita in care sa fii mandra ca esti mireasa. E minunata , deosebita prin broderia de pe corset si eleganta , inteligent realizata. ASTA e rochita in care imi doresc sa ma vada viitorul meu sot in momentul in care intra pe usa la mine acasa. Asta si nu alta.....asta e rochita mult visata.... rochita de care m-am indragostit

+Quote Post
koryna_24_gaby
mesaj Oct 9 2009, 11:13 PM
Trimis la #12

Newbie
*

Postari: 1
Inregistrat pe: 9-October 09
Membrul Nr.: 22,335

006.gif
azi fara sa vreau am reusit in sfarsit sa gasesc rochita de mireasa care sa ma descrie simpla,stilata,cu mult gust,eleganta si in acelasi timp foarte comoda.am cumparat tot felul de reviste care ar fi trebuit sa ma ajute sa gasesc aceasta rochita pentru aceasta zi importanta din viata mea,dar fara succes.au reusit doar sa ma faca sa visez un pic dar fara sa ma faca sa traiesc o emotie care sa-ti faca pielea de gaina in momentul in care o privesti,sa te faca sa te visezi deja imbracata cu ea si sa te privesti in oglinda spunand:,,sunt eu?chiar eu am reusit sa imbrac rochita care mereu am dorito?iar zambind sa spui:da sunt eu cu rochita care pe care am dorito si care ma va ajuta sa fiu eu insami in cea mai frumoasa zi a vietii mele,,
da eu in momentul de fata pot sa spun aceste lucruri pentru ca am decis care va fi rochita mea.este una din rochitele din colectia voastra care ma facut sa am aceste senzatii.trebuie sa fiti orgoliosi de voi ca ati reusit sa aveti asa rochite in colectia voastra.toate sunt superbe,pline de efect si de impact viziv,precise in amanunte,dar rochita care a reusit sa implineasca toate cerintele mele este:vezi rochita mea de mireasa
wink.gif sunt foarte bucuroasa.va multumesc acum sunt linistita nu mai sunt stresata de rochia de mireasa.

+Quote Post
miha18
mesaj Oct 10 2009, 09:51 AM
Trimis la #13

Newbie
*

Inregistrat pe: 10-October 09
Membrul Nr.: 22,339

rochia de mireasa cel mai important element a nuntii...ca sa fie totul asa cum ai visat trebuie sa te simti ca o printesa...asa m-am simtit eu cand am vazut rochia de mai jos. E asa cum am visat...de printesa, alba,iti scoate in evidenta talia. Simpla si totusi, divina. Broderia fina si perlutele de pe corset, albul rochiei, parul meu negru si ochii albastri, urmata de restul detaliilor: bijuteriile, coafura, voalul, ma va face sa ma simt cea mai frumoasa, in ziua cea mai importanta a vietii mele: NUNTA MEA! Vreau ca atunci cand voi aparea in fata iubitului meu, sa se indragosteasca a doua oara de mine.
Fisiere Atasate
Fisier Atasat  phpThumb_generated_thumbnail.jpeg ( 8.97k ) Numarul de Transferari: 16

+Quote Post
complicated
mesaj Oct 10 2009, 12:57 PM
Trimis la #14

Newbie
*

Postari: 2
Inregistrat pe: 2-October 09
Membrul Nr.: 21,977

mai este inca putin si in data de 27 decembrie 2009 o sa am nunta si nu am gasit aici de unde sunt eu rochia care sa imi placa, am gasit insa pe net de cateva luni si o ador insa e foare scumpa si nu ne putem permite, iar acum cu ocazia concursului d-voastra am gasit-o si aici pe site http://www.inchirieri-rochii.ro/Rochie-de-Mireasa-Anjolique-Bridal,p-5412.html Rochie de Mireasa Anjolique Bridal, este visul meu de rochie, cea mai frumoasa, cred ca imbracata in ea m-as simti ca o printesa. este superba si ca design si material.eu am o problema la abdomen in urma unei operatii de hemoragie interna, iar din cauza ca era foarte grava problema mi-au taiat toata burtica si este deformata, dar vazand ca rochita are corset nu cred ca s-ar vedea si as arata sa cum mi-am dorit sa arat in ziua nuntii...o printesa wub.gif wub.gif wub.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Fisiere Atasate
Fisier Atasat  phpThumb_generated_thumbnail.jpeg ( 5.96k ) Numarul de Transferari: 9

+Quote Post
carmen23
mesaj Oct 10 2009, 01:35 PM
Trimis la #15

Newbie
*

Inregistrat pe: 26-April 09
Membrul Nr.: 19,386

Privind atenta la toate aceste rochi de seara am ales pe ceea potrivita ,fiecare are ceva deosebit in croiala lor dar atentia mi-a fost atrasa de aceasta rochie care nu e incarcata ci simpla , feminina, o culoare superba si foarte eleganta care ma avantajeaza si sigur as arata extrordinar chiar daca sunt mica de statura , sunt slabuta dar as arata f bine mi-o doresc enorm de mult si sper sa o castig este o rochie frumoasa ce multor persoane ar visa sa-o poarte sa se simta in largul ei , in centrul atentiei ,m-as simti unica mai ales ca anul viitor am 2 nunti la cei doi frati ai mei...A imbraca o asemenea rochie te face sa te simti unica , eleganta ,frumoasa si sigura pe tine. hello2.gif angel7.gif
Fisiere Atasate
Fisier Atasat  rochie.bmp ( 495.79k ) Numarul de Transferari: 28

+Quote Post
POSTELNICU
mesaj Oct 10 2009, 03:51 PM
Trimis la #16

Newbie
*

Inregistrat pe: 14-September 09
Membrul Nr.: 21,325

ca orice fata ma gandesc mereu la marele eveniment....si astfel nu ratez nici un moment de a-mi cauta rochia visurulor mele.
astfel cautand si prin site-ul www.inchirieri-rochii.ro am gasit o minunatie.
este superba, alba, lunga...
nu pot decat sa ma imaginez in acea minune; o mica printesa. DA!! asta-mi doresc. sa fiu o adevarata printesa!! iar aceasta rochie e exact ce vreau. corsetul iti poate face o talie de viespe iar restul....alb...voal...lung...vaporos....
ce mai......
Fisiere Atasate
Fisier Atasat  1251296141_0.jpg ( 24.02k ) Numarul de Transferari: 10

+Quote Post
MADI
mesaj Oct 10 2009, 06:46 PM
Trimis la #17

Newbie
*

Membrul Nr.: 22,358

Buna seara,

Vreau sa multumesc in primul rand "infomariaj" pt ca exista. Dupa luuuuungi cautari si muuult stres in a gasi "THE dress" pe toate site-urile posibile si-n cateva magazine pot spune intr-adevar usurata si extrem de fericita ca mi-am gasit ROCHIA DE VIS. Incerc sa-mi imaginez cum as arata in ziua respectiva in aceasta rochie si-mi place mult ce "vad"... e perfecta pentru mine din toate punctele de vedere dar mai ales pt ca are o croiala ce pune in valoare talia exact ce-mi doream si ce avantajeaza persoanele inalte(1,75), in al doilea rand decolteul are taietura perfecta si este atat de finut si nu in ultimul rand VOLANELEEE din partea de jos care se vor a fi "must have-ul" anului viitor in materie de rochii de mireasa. Ce sa mai, pentru mine aceasta rochie inseamna PERFECTIUNE...este sublima, are un aer clasic dar si sofisticat.

Oricum, modelul acesta este cel voi purta la nunta mea din 2010. biggrin.gif

Multa bafta tuturor fetelor in castigarea rochiei de vis!

Ciao!
Fisiere Atasate
Fisier Atasat  Divina_.jpg ( 35.44k ) Numarul de Transferari: 10
Fisier Atasat  Divina_.jpg ( 35.44k ) Numarul de Transferari: 11

+Quote Post
jurcaa
mesaj Oct 10 2009, 07:04 PM
Trimis la #18

Newbie
*

Inregistrat pe: 5-October 09
Membrul Nr.: 22,134

ACEASTA ROCHIE ESTE PREFERATA MEA SI O VREAU.DE CE?SIMPLU.EXPRIMA PURITATE ,DRAGOSTE,SIMPLITATATE,PENTRU A O PURTA AI NEVOIE SA FII CU SUFLETUL IMPACAT,PLIN DE IUBIRE FATA DE VIITORUL SOT,SA FII O FIRE BLANDA ASA CUM SUNT EU.IMI DORESC ACEASTA ROCHIE.POATE CHIAR MA VOI CASATORI ANUL VIITOR.CINE STIE?CUM VA VREA DUMNEZEU.
VA PUP PE TOTI.

+Quote Post
divokej
mesaj Oct 10 2009, 07:57 PM
Trimis la #19

Newbie
*

Membrul Nr.: 22,359

de cand eram de-o schioapa imi imaginam acea zi speciala din viata mea cand voi fi mare si voi fi mireasa,iar de fiecare data aveam o alta idee si imi doream o schimbare.Intre timp am crescut si acest moment se apropie cu pasi repezi,inca nu aj reteta ideala dar stiu sigur ca aceasta rochie http://www.inchirieri-rochii.ro/Rochie-de-...ios,p-5401.html m-ar face sa ma simt ca o zana fermecata care ar imprastia pulbere de fericire.Corsetul mi-ar evidentia talia,iar bustul ar fi perfectionat de forma inimioarei.

+Quote Post
mariary
mesaj Oct 10 2009, 08:26 PM
Trimis la #20

Newbie
*

Membrul Nr.: 22,362

Rochii de mireasa superbe desi sunt casatorita dupa ce am vazut rochiile parca mi-ar placea sa ma mai casatoresc odata,tot cu sotul meu.asa ca o sa-mi aleg o rochita de ocazie.
Odata cu vizualizarea rochiilor mi-am amintit de minunata mea nunta si de fiecare data cand vad o rochie de mireasa ma emotionez.
Felicit creatorii pt aceste rochite minunate si pentru ca ne fac viata mai frumoasa,eu sunt femeie si de fiecare data cand imbrac o rochie de ocazie ma simt ca pe covorul rosu ,frumoasa si implinita.
O nunta frumoasa, o miresica simpaticuta............

....................................si o rochie de ocazie foarte frumoasa
Iar daca as fi norocoasa castigatoare as fii foarte fericita,multumesc pt creatiile minunate.
Fisiere Atasate
Fisier Atasat  DSCN0892.JPG ( 984k ) Numarul de Transferari: 19
Fisier Atasat  22.jpeg ( 9.61k ) Numarul de Transferari: 8

+Quote Post
Google Bot

Reclama

Quote Post

13 Pagini V   1 2 3 > » 
Closed TopicStart new topic
Tags

2 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (2 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 17th May 2012 - 11:08 AM

Organizare Nunta

Firme Nunta

Poze nunta

Discutii nunta