Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Mar 17 2009, 03:05 PM
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 296 Inregistrat pe: 29-October 08 Membrul Nr.: 13,335 |
Ceau tuturor!
Venim acum cu invitatii si pentru Expomariage Constanta, aici sunt inscrierile pentru acesta. (Vezi targurile de nunti 2009) Avem si in acest caz 15 invitatii + 15 Reviste Mireasa. Va rugam sa ne raspundeti la urmatoarele intrebari: Ce asteptari aveti de la targul Expomariage Constanta? Ce doriti sa vedeti? Ce va intereseaza cel mai mult? Mini Regulament: 1. Concursul ruleaza pana in data de 22 aprilie, ora 24.00 2. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti, si vor fi anuntati in 23 aprilie Spor! |
|
|
|
Mar 17 2009, 10:42 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 231 Inregistrat pe: 9-January 09 De la: constanta Membrul Nr.: 16,106 |
yuppy yuppppyyyyy!in sfarsit imi sclipesc ochii cand vad numele orasului meu!de cand te astept...draga mea expozitie!
|
|
|
|
Mar 24 2009, 12:28 AM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 231 Inregistrat pe: 9-January 09 De la: constanta Membrul Nr.: 16,106 |
ecooooooo!nu e nimeni pe aici?nu mai intervine nici un constantean?
|
|
|
|
Mar 25 2009, 09:51 AM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 1 Inregistrat pe: 25-March 09 Membrul Nr.: 17,294 |
Ce asteptari aveti de la targul Expomariage Constanta?
Ce doriti sa vedeti? Ce va intereseaza cel mai mult? 1. Mi-as dori ca in timpul targului firmele participante sa aibe oferte promotionale, sa faca reduceri. 2. As dori sa vad multe rochite, pantofiori, stilisti care sa faca probe de coafat si make-up. 3. Cel mai mult ma intereseaza ofertele legate de verighete si marturii. (ciocolata personalizata) |
|
|
|
Mar 25 2009, 03:47 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 1 Inregistrat pe: 3-February 09 De la: Galati Membrul Nr.: 16,608 |
1. Sper ca participand la acest targ sa imi gasesc raspuns la multele semne de intrebare legate de organizarea nuntii mele.
2. Vreau sa vad idei noi, originale. pline de inspiratie si in trend. 3. Cel mai mult ma intereseaza rochiile de mireasa si tot ceea ce inseamna accesorii. ps. Chiar imi era dor de Constanta.... |
|
|
|
Mar 26 2009, 10:18 AM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 7 Inregistrat pe: 14-November 08 Membrul Nr.: 15,484 |
1. sa vedem mai multe firme participante din tara
2. prezentari de moda, coafura, machiaj si oferte promotionale 3. verighete, marturii, bijuterii, etc.. |
|
|
|
Mar 26 2009, 12:54 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 8 Inregistrat pe: 18-December 08 Membrul Nr.: 15,893 |
Ce asteptari aveti de la targul Expomariage Constanta?
Ce doriti sa vedeti? Ce va intereseaza cel mai mult? Așteptările mele ar fi următoarele:sa gasim cat mai multe oferte pt viitori miri,si preturi acesibile tuturor. Ne dorim sa vedem multe modele de rochii,costume de miri,aranjamente florale ,verighete,marturii si invitatii. Ca viitoare mireasa m ar interesa ofertele promotionale, daca ar exista,maghiajul ,coafurile .. |
|
|
|
Mar 26 2009, 07:22 PM
Trimis la
|
|
![]() Member ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 28 Inregistrat pe: 10-January 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 16,133 |
Ce asteptari aveti de la targul Expomariage Constanta? Sa participe cat mai multe firme si sa prezinte oferte cat mai tentante pentru miri. Ce doriti sa vedeti? Prezentari de moda, idei originale, oferte promotiale Ce va intereseaza cel mai mult? Cel mai mult ma intereseaza rochiile de mireasa, invitatiile si verighetele si eventuale excursii pentru luna de miere...cu oferte promotionale. Ceau tuturor! Venim acum cu invitatii si pentru Expomariage Constanta, aici sunt inscrierile pentru acesta. (Vezi targurile de nunti 2009) Avem si in acest caz 15 invitatii + 15 Reviste Mireasa. Va rugam sa ne raspundeti la urmatoarele intrebari: Ce asteptari aveti de la targul Expomariage Constanta? Ce doriti sa vedeti? Ce va intereseaza cel mai mult? Mini Regulament: 1. Concursul ruleaza pana in data de 01 aprilie, ora 24.00 2. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti, si vor fi anuntati in 02 aprilie Spor! |
|
|
|
Apr 3 2009, 01:02 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 1 Inregistrat pe: 3-April 09 Membrul Nr.: 17,384 |
Avand in vedere ca la targul de nunti care a avut loc la Perla nu am gasit costume de mire decat la 2 firme, mi-ar placea ca la Expomariage sa avem mai multe alternative in acest sens.
Mi-as dori, de asemenea, sa vad ultimele tendinte in materie de decoratiuni si verighete. Sunt interesata de machiaj si coafura, eventual sa existe posibilitatea de a incerca pe "propria piele" macar machiajul (caci o coafura necesita mai mult timp). Astept cu nerabdare targul! |
|
|
|
Apr 9 2009, 12:59 PM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 28 Inregistrat pe: 10-January 09 Membrul Nr.: 16,151 |
Ce sa te astepti de la un targ daca nu multe rochii de mireasa si mire toate modelele posibile, toate culorile caci nu doar alaba se poarta, binenteles si costume de bire, coafuri de mireasa si amenajari de sala. Pe mine cel mai mult ma intereseaza amenajarea sali si tortul - el este de nelipsit de la un targ de nunti. Accesorile la fel nu pot lipsi.
Ocazia probarii rochiilor de mireasa a unor firme de prestigiu pe care la ziua de azi nu ti le permiti. |
|
|
|
Apr 12 2009, 05:24 PM
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 296 Inregistrat pe: 29-October 08 Membrul Nr.: 13,335 |
"Ocazia probarii rochiilor de mireasa a unor firme de prestigiu pe care la ziua de azi nu ti le permiti. "
Imi place. Foarte sincer |
|
|
|
Apr 18 2009, 05:07 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 58 Inregistrat pe: 16-April 09 De la: Santimreu Membrul Nr.: 17,626 |
(1) Astept ca sa vad cat mai multe lucruri interesante si frumoase cu preturi acceptabile dintr-e care pot sa aleg cele mai preferate pt o nunta de vis,o nunta ideala
(2) Doresc sa vad cat mai multe rochite,pantofi si invitatii,dintr-e care sa imi aleg si eu pt nunta mea:D (3) Cel mai mult ma intereseaza rochiile,invitatiile,decoratiunile si florile |
|
|
|
Apr 23 2009, 11:18 AM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 7 Inregistrat pe: 14-November 08 Membrul Nr.: 15,484 |
linisteee?? maine ma duc la targ!!!!
|
|
|
|
Apr 23 2009, 11:33 AM
Trimis la
|
|
|
Hello fetelor,
Patulea Veronica, criss.a, Cercelaru Genoveva, Martinescu Nicoleta, Dobariu Monica, cristinalp, Lacrima23, Borgovan Vasilica, Hajni va rog sa ne trimiteti numele vostru complet pe infomariaj@informmedia.ro impreuna cu nume de utilizator, sa predam lista organizatorilor Exopmariage Constanta. smile.gif Va doresc un we placut, si sa gasiti la acest targ tot de ce mai aveti nevoie pentru nunta! La intrare la targ veti ridica invitatia si revista. Cu drag, Dora |
|
|
|
Apr 23 2009, 01:48 PM
Trimis la
|
|
multumim Dora...am asteptat ceva targul asta si sf concursului!abia astept sa vad ce ni-i se ofera!
|
|
|
|
Apr 26 2009, 07:52 PM
Trimis la
|
|
|
Cum a fost la targ?
|
|
|
|
Apr 27 2009, 03:48 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 201 Inregistrat pe: 14-January 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 16,241 |
Cum a fost la targ? nimeni ????? hai k ma trezesc eu acum dupa 10000de ani sa va pun poze cu cateva rochite pe care le-am probat la Expomariaj Bucuresti -------------------- En este duro y dulce tiempo de crecer no estoy sola, me acompanan los amigos de verdad y también los otros. Crecer es descubrir la diferencia y aprender a distinguirlos
Blogul meu personal - In pantofi de miresica |
|
|
|
Apr 27 2009, 04:01 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 201 Inregistrat pe: 14-January 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 16,241 |
Toata lumea doarme pe aici ?
-------------------- En este duro y dulce tiempo de crecer no estoy sola, me acompanan los amigos de verdad y también los otros. Crecer es descubrir la diferencia y aprender a distinguirlos
Blogul meu personal - In pantofi de miresica |
|
|
|
Apr 29 2009, 06:17 PM
Trimis la
|
|
La targ am ajuns duminica,in ultima zi,cand se incepea sa se stranga.Ce sa zic....au fost zeci,o multitudine de rochii de mireasa,asta a predominat!numai k...
|
|
|
|
Apr 30 2009, 12:15 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 249 Inregistrat pe: 27-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 4 Data nuntii:15-09-2006 |
La targ am ajuns duminica,in ultima zi,cand se incepea sa se stranga.Ce sa zic....au fost zeci,o multitudine de rochii de mireasa,asta a predominat!numai k... Vero, dar tu ti-ai luat rochia de mireasa deja? Chiar nu au fost lucruri faine de vazult la targ, la noi la Oradea au fost niste aranjamente superbe -------------------- |
|
|
|
| Google Bot |
Trimis la
#
|
||
![]() Reclama |
|
||
|
|
|||
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 3rd September 2010 - 01:07 AM |