Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jun 16 2009, 01:33 AM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 1 Inregistrat pe: 16-June 09 Membrul Nr.: 19,948 |
Raspunsurile pentru concursul de a castiga 100 de marturii de ciocolata:)
1. Ce forma ti-ar place sa aiba marturiile tale de nunta? Forma care ma atrage cel mai mult, este cea de florica, aceasta va si tema nuntii mele: "florile de camp", sau ar mai fi o forma de marturie care m-ar atrage si nu am gasit-o pe site-ul Chocogift si anume marturie in forma de scoica sau stea de mare ( pentru tema marina) 2. Ce fel de produse promoveaza www.chocogift.ro? Chocogift promoveaza in primul rand produse 100% naturale, dintr-o ciocolata belgiana. Ciocolata personalizata sub diferite forme : marturii de nunta, botez si cadouri inedite si dulci pentru diferite ocazii. Inscriptii personalizata in functie de ocazie si preferinta. 3. Ce model de marturie ti-ar place sa ai la nunta? Alege din oferta Chocogift marturiile care iti plac cel mai mult si pune o poza cu ele pe forum. Din oferta Chocogift as opta pe marturiile in forma de floricica, respectiv modelul CHOCO MARTURII E851
1_341.jpg ( 217.64k )
Numarul de Transferari: 5 |
|
|
|
Jun 18 2009, 02:13 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 4 Inregistrat pe: 14-June 09 Membrul Nr.: 19,931 |
Mi-as dori la nunta mea niste marurii in forma de fluturasi..iubesc fluturasii...
Chocogift promoveaza produse din ciocolata personalizate,tot felul de cadouri pentru toate varstele,marturii nunta si botez,zodii din ciocolata..etc La nunta mi-ar placea sa am modelul de marturii in forma de fluturas nr E852 de pe www.chiocogift.ro
Fisiere Atasate
|
|
|
|
Jun 19 2009, 02:42 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 2 Inregistrat pe: 19-June 09 Membrul Nr.: 19,979 |
•Ce forma ti-ar place sa aiba marturiile tale de nunta?
DE inima bineinteles, doar nunta o facem din dragoste. •Ce fel de produse promoveaza www.chocogift.ro? produsele sunt unele delicioase, cadouri potrivite pentru orice ocazie. •Ce model de marturie ti-ar place sa ai la nunta? CHOCO MARTURII NUNTA E84, doar sunt cu inimioare. |
|
|
|
Jun 20 2009, 10:39 AM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 231 Inregistrat pe: 9-January 09 De la: constanta Membrul Nr.: 16,106 |
buna.pentru k nunta mea se va desfasura in plina vara,cred k reprezentativi ar fi fluturasii sau cel putin ei sunt pe gustul meu datorita gingasiei si frumusetii lor.
Chocogift odera devoratorilor de ciocolatata o gama larga de produse cum ar fi marturiile destinata diverselor evenimente,cadouri delicioase atat pentru femei cat si ptr barbati,cadouri cu dragoste.... Iata si modelul ce ma reprezinta:
Fisiere Atasate
|
|
|
|
Jun 24 2009, 09:53 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 3 Inregistrat pe: 17-February 09 Membrul Nr.: 16,786 |
Buna,
1. Eu as prefera sa dau invitatiilor mei cosuletele din nuleiuse care contin si banuti. 2. Produsele promovate de chocogift sunt pentru cei care doresc sa ofere invitatilor(nunti, botezuri, aniversari) a atentie dulce si fina asa cum numai ciocolata belgiana poate fi. 3. Imi doresc ce veti vedea si in poza
Fisiere Atasate
|
|
|
|
Jun 25 2009, 04:35 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator InfoMariaj.ro Postari: 459 Inregistrat pe: 20-April 09 De la: Oradea Membrul Nr.: 17,796 |
* Ce forma ti-ar place sa aiba marturiile tale de nunta?
As dori sa fie in forma de fluturasi, ca si la sfarsitul cununiei religioase vom elibera fluturasi vii. * Ce fel de produse promoveaza www.chocogift.ro? Chocogift promoveaza ciocolata personalizata sub diferite forme: marturii de nunta si cadouri dulci pentru diferite ocazii. * Ce model de marturie ti-ar place sa ai la nunta? Alege din oferta Chocogift marturiile care iti plac cel mai mult si pune o poza cu ele pe forum.
Fisiere Atasate
-------------------- |
|
|
|
Jun 25 2009, 05:37 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 3 Inregistrat pe: 23-April 09 Membrul Nr.: 18,837 |
pentru nunta mea marturiile mi-ar placea sa fie ori in forma de inimioara sau ceva mai diferit ceva ce sa nu gasesti la toata lumea:)
chocogift promoveaza produse din ciocolata personalizate.chocogift ofera o gama larga de produse de la marturii de nunta, de botez, pentru aniversari si diferite ocazii, mici atenti pentru copii si nu numai, si multe alte produse.
Fisiere Atasate
|
|
|
|
Jun 29 2009, 02:49 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 1 Inregistrat pe: 29-June 09 Membrul Nr.: 20,086 |
Particip la acest concurs deoarece as dori sa castig pentru prietena mea. Tema nuntii mele este fluturi, asadar marturiile trebuie sa fie in forma de fluturas.
* Ce fel de produse promoveaza www.chocogift.ro? Produsele promovate de www.chocogift.ro sunt cadouri dulci personalizate care pot fi oferite la diferite ocazii. * Ce model de marturie ti-ar place sa ai la nunta? Cele in forma de fluture, albe iar pe ele sa fie numele mirilor. |
|
|
|
Jun 29 2009, 04:55 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 700 Inregistrat pe: 23-March 09 De la: oradea Membrul Nr.: 17,272 |
Elutatamba, asteptam sa vedem si poza, ca sa poti participa la tragerea la sorti.
Bafta! -------------------- ![]() Rochii de mireasa scurte "The piano keys are black and white, but they sound like a million colours in your mind..." |
|
|
|
Jun 30 2009, 10:15 AM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 24 Inregistrat pe: 7-April 09 De la: Corabia Membrul Nr.: 17,424 |
1. In forma de trandafir sau inimioara
2. Chocogift promoveaza ciocolata personalizata sub diferite forme: marturii de nunta si cadouri dulci pentru diferite ocazii 3. Cele in forma de inimioare mi se par absolut superbe!
Fisiere Atasate
|
|
|
|
Jun 30 2009, 10:21 AM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 4 Inregistrat pe: 30-June 09 Membrul Nr.: 20,093 |
1. Ar fi interesanta o forma cat mai amuzanta gen smiley zambitor.
2. Chocogift promoveaza ciocolata personalizata sub diferite forme: marturii de nunta si cadouri dulci pentru diferite ocazii 3. Toate marturiile de pe chocogift sunt superbe, insa mi-au placut foarte mult acestea:
Fisiere Atasate
|
|
|
|
Jul 1 2009, 10:59 AM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 700 Inregistrat pe: 23-March 09 De la: oradea Membrul Nr.: 17,272 |
Concursul a ajuns la final...
Va multumim pentru postari si participare. Maine va avea loc tragerea la sorti, care va fi postata pe forum la cele doua concursuri Bafta multa!!! -------------------- ![]() Rochii de mireasa scurte "The piano keys are black and white, but they sound like a million colours in your mind..." |
|
|
|
Jul 2 2009, 04:59 PM
Trimis la
|
|
Avem cele trei castigatoare a cate 100 de marturii din ciocolata belgiana, oferita de Chocogift.
Acestea sunt: KLAUDYA.K, PAULA_MADALINA SI KRYSTYANA 84 Asteptam sa ne trimiteti pe infomariaj@informmedia.ro datele voastre reale: nume, prenume, adresa, telefon si CNP. Filmuletul cu extragerea: Felicitari!!! -------------------- ![]() Rochii de mireasa scurte "The piano keys are black and white, but they sound like a million colours in your mind..." |
|
|
|
Jul 3 2009, 04:48 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator InfoMariaj.ro Postari: 406 Inregistrat pe: 26-March 09 De la: Cluj, Oradea, Brasov, Timisoara Membrul Nr.: 17,327 |
Felicitari, felicitari, felicitari!
Tare ma bucur pentru voi, fetelor -------------------- Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat. (Albert Einstein)
|
|
|
|
Jul 9 2009, 11:44 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 130 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 14,488 |
Uff...ce marfa's marturiile..pacat ca am intrat asa tarziu...tema nuntii mele este just married si marturiile le vroiam in forma de inimioara..oricum cele de pe site sunt super super
-------------------- ![]() ![]() [size=3]Daca vreti sa ma ajutati cu un mic votuletz:d http://www.institutulderelaxare.ro/masina-...erie/pagina-2/- alegeti Gina Alina Marcu |
|
|
|
Jul 13 2009, 07:34 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 39 Inregistrat pe: 31-May 09 De la: Pitesti Membrul Nr.: 19,827 Data nuntii:31-07-2010 |
nu am castigat!!!
sper sa mai faceti si alte consursuri cu marturii, sper sa mai am timp sa catig!! felicitari celor care au catigat!!! |
|
|
|
Oct 8 2009, 09:15 AM
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 296 Inregistrat pe: 29-October 08 Membrul Nr.: 13,335 |
Topic closed
|
|
|
|
| Google Bot |
Trimis la
#
|
||
![]() Reclama |
|
||
|
|
|||
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 3rd September 2010 - 01:11 AM |